Back to Question Center
0

Semalt: 5 Mënyrat Për Supercharge Analiza SEO juaj Me Scraping Web

1 answers:
Interneti është plot këshilla për SEO

. Me skrap web ing, është e mundur që të kthehen faqet e internetit të konkurrentëve tanë për të hartuar strategjitë për t'i tejkaluar ato. Nëse ju duhet të korrni tag tag, përshkrimet meta ose fjalë kyçe, ju duhet të përdorni të drejtën kruese përmbajtje për të marrë punën tuaj të bërë.

Këtu janë 5 mënyra të ndryshme për të supercharge analizën tuaj SEO me scraping web.

1. Analiza e Fjalorit të Konkurentit:

Ju lehtë mund të mbani faqen e internetit të konkurrentit tuaj dhe të merrni përmbajtjen e tij për analiza fjalësh. Për këtë qëllim, mund të përdorni SEMRush dhe të kërkoni fjalë kyçe të përshtatshme. SEMRush është një mjet gjithëpërfshirës për grumbullimin e të dhënave . Me të, ju mund të përcaktoni se cilat fjalë kyçe konkurrentët tuaj po përdorin. Gjithashtu, mund të gjesh fjalë kyçe të bishtit të gjatë dhe bisht të shkurtë dhe të vendosësh faqen tënde në një mënyrë më të mirë.

2. Performanca e faqeve:

Mjete dhe shërbime të ndryshme SEO fokusohen në domenet dhe fjalë kyçe për gradat më të mira. Është e rëndësishme që të grumbulloni të dhëna për të përmirësuar performancën e përgjithshme të faqeve tuaja të internetit. Dëshiron të vozis më shumë trafik në faqen tënde ose blogun tënd? API i Google Adwords është një mjet i shkëlqyeshëm që grumbullon të dhëna dhe crawles lehtë faqet tuaja të internetit. Gjithashtu, ajo ndihmon në përmirësimin e performancës së faqes suaj dhe rrit renditjen e saj.

3. Meta-Data Extraction:

Kimono Labs dhe Import. Unë kam dy shquar mjete të scraping web . Ato ndihmojnë për nxjerrjen e meta-të dhënave dhe indeksimin e faqeve tona të internetit lehtësisht. Nëse dëshironi të kuptoni se pse faqja e konkurrentit tuaj është renditur më mirë se e jotja, mund të provoni ndonjë nga këto mjete dhe të zbuloni fjalë kyçe të përshtatshme për faqen tuaj. Me import. io dhe Kimono, lehtë mund të përshkroni meta përshkrime, meta tituj dhe meta tags dhe mund të përmirësoni performancën e faqes suaj.

4. Rrjedhin faqet e internetit për gradën e faqeve:

Qëllimi i SEO është rritja e rangut të faqeve për fjalë kyçe të dhëna. Të gjithë webmasters kanë nevojë për një SEO krekës web që mund t'i ndihmojë ata të përmirësojnë performancën e përgjithshme të vendeve të tyre. Sapo të dhënat të jenë plotësisht të gërmuara, mund ta publikoni në blogun tuaj dhe të krijoni trafik cilësor në të. Ju mund të provoni Scrapy, një mjet nxjerrjen e të dhënave që scrapes informacion nga faqet e internetit të ndryshme pa ndryshuar fjalë kyçe tuaj kryesore. Një mënyrë për të rritur rangun është gjetja e konkurrentëve tuaj dhe emulimi i faqeve të tyre.

5. Lidhjet e brendshme dhe të jashtme:

Është e sigurt të thuhet se scraping web dhe SEO kanë një marrëdhënie të fortë. Ju gjithmonë keni nevojë për lidhje të brendshme dhe të jashtme për një renditje më të mirë të motorrit të kërkimit. Me Getleft, ParseHub dhe OutWit Hub, nuk mund të zvarritësh dhe të nxjerrësh faqet tuaja të uebit, por gjithashtu të ndërtoje lidhje të forta të brendshme.

Me mjetet e grumbullimit të uebit, mund të përcaktoni me lehtësi se sa fjalë kyçe ka shfrytëzuar faqja e konkurrentit tuaj. Duhet të ketë një numër optimal të fjalë kyçe në përmbajtjen tuaj dhe kjo mund të ndihmojë në shmangjen e mbushjes së fjalëve. Për më tepër, mund të përpunoni të dhëna të dobishme nga videot dhe imazhet. Me llojin e duhur të mjeteve për grerëzim , lehtë mund të nxjerrni informacion nga fotografitë dhe videoklipet dhe mund të rritni renditjen tuaj deri në një masë. Me pak fjalë, scraping web dhe SEO mund të ndihmojë për të kuptuar se si konkurrenti juaj është duke marrë në krye të rezultateve search engine Source .

December 22, 2017