Back to Question Center
0

Data Scraping shpjeguar nga Semalt

1 answers:

WebHarvy është një popullarizuar Scraping të dhënave software. Ai automatikisht nxjerr të dhëna nga faqet e ndryshme të internetit dhe e ruan përmbajtjen në formate të dëshirueshme. Me WebHarvy, ju mund të kopjoni të dhëna nga faqet e internetit të teknologjisë, revistat, degët e lajmeve, portalet e udhëtimit dhe faqet e e-commerce. WebHarvy përmban një mori karakteristikash të avancuara që na bëjnë të mundur që të dhënat e harduerit të mbledhin lehtë nga vendet e vështira. Disa nga karakteristikat e tij më të spikatura janë përshkruar më poshtë.

1. WebHarvy scrapes images dhe videos:

Me WebHarvy, ju mund të nxjerrni të dhëna nga imazhet dhe videot tuaja të preferuara. Ky mjet së pari identifikon natyrën e një imazhi dhe gërmon atë sipas kërkesave tuaja. Ai kryesisht kryen informacione nga skedarët PNG dhe JPG, por gjithashtu mund të nxjerrni të dhëna nga dokumentet PDF.

2. WebHarvy organizon përmbajtjen tuaj të internetit:

Një tjetër tipar dallues i WebHarvy është se ai organizon përmbajtjen tuaj të internetit dhe ju ndihmon ta publikoni atë menjëherë. Ju vetëm duhet të konfiguroni disa shabllona, ​​dhe WebHarvy do të shkarkojë përmbajtjen në hard drive tuaj për përdorime jashtë linje. WebHarvy është i përshtatshëm për njerëzit që nuk kanë ndonjë aftësi programimi dhe duan të krijojnë bizneset e tyre.

3. Një vëzhgues i fuqishëm i uebit:

Ndryshe nga mjetet e tjera të zakonshme të skrapimit të të dhënave, WebHarvy zvarrit faqet tuaja të uebit dhe ju ndihmon të përmirësoni renditjen e motorëve të kërkimit të faqes suaj. Ju gjithashtu mund të krijoni formularë prenotimi online dhe formularët e kërkimit me këtë mjet. Përveç kësaj, WebHarvy do të kërkojë fjalë kyçe për ju dhe do të gërshetojë të dhënat tuaja pa shqetësime të bishtit të gjatë dhe bisht të shkurtër.

4. WebHarvy nxjerr të dhënat nga faqet e internetit dinamike:

Shumica e krekësave të uebit nuk mund të nxjerrin të dhëna nga faqet e internetit dinamike dhe të lënë shumë gabime në rezultatet. Por WebHarvy rregullon të gjitha gabimet dhe gabimet drejtshkrimore nga prodhimi. Ai mbledh të dhëna nga faqet e internetit të AJAX dhe shkarkon atë direkt në hard drive tuaj.

5. WebHarvy eksporton të dhëna në forma të ndryshme:

Me WebHarvy, ju mund të eksportoni të dhëna në Excel, CSV, XML, JSON, SQL Server, Oracle, MySQL dhe OleDB. Përveç kësaj, ky mjet mund të eksportojë të dhëna në Excel 2003 dhe Excel 2007. Të dhënat do të ruhen automatikisht në një format të dëshirueshëm.

6. WebHarvy siguron mbrojtje nga spam:

Me WebHarvy, ju mund të siguroni sigurinë dhe privatësinë tuaj në internet. Ky mjet nuk përpunon të dhëna nga faqet e internetit me qëllim të keq dhe ofron mbrojtje të plotë ndaj përdoruesve të saj.

7. Programoni sesionin tuaj të skrapimit në internet:

Me WebHarvy, mund të planifikoni sesionin tuaj të skrapimit dhe mund të vendosni se sa faqe doni të kryeni brenda një ore. Ky mjet mund të gris deri në 10,000 faqe në 30 minuta dhe mund të ndërmarrë qindra projekte të skrapimit në ditë.

8. Integrimi i thellë me API-në e tij:

Ky mjet i scraping web ka një API të hapur, e cila ndihmon në krijimin dhe modifikimin e projekteve të skrapimit të internetit lehtë. Ju mund të personalizoni cilësimet e tij dhe mund të nxjerrni të dhëna duke përdorur një API të vetme ose API të shumëfishta.

9. WebHarvy zbulon të dhëna të dublikuara:

Me WebHarvy, ju mund të zbuloni përmbajtje të dyfishta dhe mund të shpëtoheni menjëherë. Është e rëndësishme për një webmaster që të publikojë përmbajtje cilësore për renditjen më të mirë të motorëve të kërkimit. WebHarvy është një mjet i automatizuar që zbulon të dhënat e dyfishta dhe rregullon atë në çast, duke e bërë punën tuaj më të lehtë.

10. WebHarvy - Një mjet miqësor SEO:

Me WebHarvy, ju mund të korrni të dhëna nga meta tags, imazhe, lidhje të brendshme dhe të jashtme dhe atribute tag. Është një mjet miqësor për SEO që ndihmon në përmirësimin e renditjes së motorëve të kërkimit në faqen tuaj Source .

December 22, 2017