Back to Question Center
0

Çka është nxjerrja e tekstit HTML? - Rishikimi i Semalt

1 answers:

Ekstrakt teksti HTML është një mënyrë e thjeshtë për të parë dhe ruajtur tekstin e një faqeje interneti. Me këtë mjet, ju mund të korrni dokumentet HTML dhe të merrni informacione kuptimplote për një sekondë. Nëse jeni të frustruar për shkak se një faqe ka tekst të padiskutueshëm dhe kërkon një zgjidhje të drejtë, nxjerrësi i tekstit HTML është zgjedhja e duhur për ju.

Ekstraktuesi i tekstit HTML ka shumë karakteristika. Disa prej tyre janë diskutuar më poshtë.

1. I përshtatshëm për programuesit

Për programuesit dhe jo-programuesit, nxjerrësi i tekstit HTML do të nxjerrë kodet dhe tekstin nga faqet e dëshiruara të uebit. Ju nuk keni nevojë të keni aftësi programimi për të përdorur këtë mjet. Në vend të kësaj, keni nevojë për njohuri themelore të HTML dhe Python për të marrë punën tuaj të kryer. Ky mjet nuk është i përshtatshëm vetëm për programuesit, por edhe për ndërmarrjet, startuesit, gazetarët dhe studentët.

2. Ekstrakt teksti HTML për web designer

Një web designer është përgjegjës për krijimin e dizajneve të shkëlqyera dhe faqet e internetit krijuese për klientët e tij. Nëse jeni një projektues profesional web dhe keni një numër të madh të skedarëve HTML për nxjerrjen, duhet të provoni nxjerrjen e tekstit HTML. Ky mjet siguron mbrojtjen dhe privatësinë tuaj në internet, duke ju dhënë të dhëna të gërmuara. Për më tepër, mbledh dhe nxjerr informacion nga imazhet dhe videot, duke e bërë të lehtë për ju të krijoni dizajne ilustruese.

3. Ekstrakt teksti HTML për të gjithë sistemin operativ

Një nga tiparet më të dallueshme të nxjerrës teksti të HTML është se ai shkon në të gjitha sistemet e Windows. Për më tepër, ky mjet mund të integrohet me çdo shfletues web dhe është i madh për përdoruesit e Windows 98, Me, 2000, NT, Vista, XP, 7 dhe 8. Do të zhvendos arkivin tënd dhe do të nxjerr tekst në një format të lexueshëm.

4. Krijon dhe menaxhon agjentë dhe skripta

Me shkarkuesin e tekstit HTML, webmasters mund të krijojnë dhe menaxhojnë të dy skriptet dhe agjentët me lehtësi. Ai thirret lehtësisht masat e rregullimit masiv dhe kryen një sërë detyrash për përdoruesit e tij.

5. Ju mund të transformoni të dhënat e pastrukturuara në informata të përdorshme

Me nxjerrjen e tekstit HTML, ju mund të transformoni të dhënat e pastrukturuara në informata të përdorshme dhe të lexueshme. Ju nuk keni nevojë për ndonjë aftësi programimi për të përdorur këtë mjet. Së pari do të skanojë dokumentet tuaja HTML dhe do të sigurojë të paktën 40 modele të normalizimit për të zgjedhur, duke e bërë të lehtë për tu importuar të dhënat tuaja.

6. Mirë për faqet e internetit të lajmeve

New York Times, CNN, BBC dhe The Washington Post janë disa nga faqet më të famshme të lajmeve. Me nxjerrjen e tekstit HTML, ju mund të nxjerrni të dhëna nga këto vende me lehtësi. Kjo do t'ju ofrojë rezultate cilësore dhe do të rregullojë me lehtësi të gjitha gabimet e mëdha dhe të vogla. Me këtë mjet, ju mund të krijoni përmbajtje cilësore dhe të merrni atë të botuar në faqen tuaj për renditjen më të mirë të motorëve të kërkimit.

7. Planet e pagesave fleksibël

E fundit por jo më pak, nxjerrësi i tekstit HTML është i përshtatshëm për startups dhe vjen me planet e ndryshme premium. Për shembull, ju mund të zgjidhni planin e tij bazë nëse keni një blog privat dhe nuk mund të përballoni marrëveshje të kushtueshme. Plani bazë do t'ju kushtojë 20 $ në muaj dhe hap shumë funksione dhe mundësi për ju. Megjithatë, gjykimi i saj 14-ditor është gjithashtu në dispozicion Source .

December 22, 2017