Back to Question Center
0

Dëshironi të grisni të dhënat? Dhjetë shërbime të dobishme të skrapimit të uebit duhet të provoni sipas semalit

1 answers:

Scraping në internet është një teknikë e komplikuar e zbatuar me një numër mjetesh të skrapimit ( 7). Këto mjete ndërveprojnë me faqet e internetit të ndryshme në të njëjtën mënyrë si ne kur përdorim një shfletues si Firefox ose Chrome. Për më tepër, programet e skrapimit të uebit shfaqin të dhënat e nxjerra në një format të lexueshëm. Ato ndihmojnë të gjenerojnë më shumë pista dhe të marrin më të mirën nga bizneset tona.

Këtu kemi dhënë një listë të mjeteve më të mira dhe më të dobishme të scraping web, disa prej të cilave janë të lira ndërsa të tjerët paguhen.

1. import. io

Importi. io është i famshëm për teknologjinë e saj të përparuar. Mjeti është i përshtatshëm për profesionistët dhe jo profesionistët. Ky mjet për grumbullimin e uebit jo vetëm që hap dhe grumbullon një numër të madh faqesh, por gjithashtu eksporton të dhënat e nxjerra në CSV. Qindra në mijëra faqe dhe skedarë PDF mund të scraped brenda një ore me Import. io. Pika më e mirë është se ju nuk keni nevojë të shkruani ndonjë kod. Në vend të kësaj, ky mjet ndërton më shumë se 1000 TV në bazë të kërkesave tuaja.

2. DEXI. io

Dexi. io është i njohur edhe si CloudScrape. Ky program për grumbullimin e të dhënave dhe për nxjerrjen e të dhënave është i përshtatshëm për programuesit dhe përkthyesit e pavarur. Është i njohur gjerësisht për shkarkuesin dhe redaktorin e bazuar në shfletuesin që e bën të lehtë për tu qasur dhe shkarkuar të dhënat e nxjerra në hard driveun tuaj. Gjithashtu, ky është një servil i madh në internet që mund t'i ruajë të dhënat në Kutinë. neto ose Google Drive. Ju gjithashtu mund të eksportoni të dhënat tuaja në CSV dhe JSON.

3. Webhouse. io

Webhost. io është një nga aplikacionet më të mahnitshme dhe fantastike të shfletuesve të bazuara në shfletues. Ai siguron qasje të lehtë dhe të drejtpërdrejtë në të dhënat e strukturuara dhe ka aftësinë për të indeksuar një numër të madh të faqeve web në API të vetme. Ju lehtë mund të nxjerrni të dhënat tuaja duke përdorur Webhouse. io dhe ruajeni në formatet si RSS, XML dhe JSON.

4. Scrapinghub

Me vetëm 25 $ në muaj, ju mund të përdorni të gjitha tiparet e mahnitshme të Scrapinghub. Ky është një aplikim i bazuar në cloud që plotëson kërkesat për nxjerrjen e të dhënave në një mënyrë më të mirë. Scrapinghub është më i njohur për rotatorin e zgjuar të saj që zvarritet nëpër faqet e mbrojtura bot të përshtatshme.

5. Visual Scraper

Visual Scraper është edhe një nxjerrje të të dhënave dhe programin e minierave të përmbajtjes. Ajo nxjerr informacion nga faqet e internetit të ndryshme, dhe rezultatet janë marrë në kohë reale. Ju mund të eksportoni të dhënat tuaja të nxjerra në formate të tilla si SQL, JSON, XML dhe CSV.

6. Hub Outwit

Është një shtesë e Firefox-it që mund të thjeshtojë në mënyrë të konsiderueshme kërkimin tonë në internet për shkak të pronave të nxjerrjes së të dhënave. Hub Outwit është po aq i njohur midis programuesve dhe zhvilluesve të uebit; ky mjet ruan të dhënat tuaja në formate të lexueshme dhe të shkallëzuara, duke ofruar një ndërfaqe miqësore dhe shërbime më të mira.

7. Kallëp

Është e vërtetë që Scraper ka karakteristika të kufizuara të grumbullimit të të dhënave, por kjo nuk do të thotë se nuk do të bëjë kërkimin tuaj në internet lehtë. Në fakt, Scraper është zgjedhja e parë e ndërmarrjeve të ndryshme, ekspertëve të SEO dhe zhvilluesve të aplikacioneve. Ju mund të kopjoni të dhëna në clipboard ose ta ruani atë në spreadsheets të ndryshëm sipas dëshirës tuaj. Për fat të keq, ky mjet nuk zvarrit faqet tuaja të uebit.

8. 80 këmbët

Është një aplikacion i fortë, fleksibël dhe i dobishëm për grumbullimin e uebit. Ju mund të konfiguroni 80 këmbë sipas kërkesave tuaja, dhe ky mjet nxjerr informacionin e kërkuar në pak sekonda.

9. Spinn3r

Spinn3r merr të dhëna nga një faqe interneti e tërë, rrjetet e mediave sociale, degët e lajmeve dhe bloget private, duke ruajtur të dhënat tuaja në formatin JSON. Përveç pronave të mrekullueshme të nxjerrjes së të dhënave, Spinn3r siguron sigurinë dhe privatësinë e të dhënave tuaja dhe nuk lejon që spammers të vjedhin atë.

10. ParseHub

ParseHub është në përputhje me faqet e internetit duke përdorur AJAX, cookies, JavaScript, dhe përcjelljet. Ju mund të zvarritni sa më shumë faqe web si ju dëshironi dhe merrni të dhënat në formatet e kërkuara. Ky mjet mund të përdoret nga përdoruesit e Mac OS X, Windows dhe Linux Source .

December 22, 2017