Back to Question Center
0

Semalt sugjeron 3 hapa të thjeshtë për të mbushur përmbajtjen e uebit

1 answers:

Nëse doni të tërheqni të dhëna nga faqe të ndryshme të internetit, faqet e mediave sociale dhe personale blogs, ju do të keni për të mësuar disa gjuhë programimi të tilla si C + + dhe Python. Kohët e fundit, ne kemi parë raste të vjedhura të përmbajtjeve të njohura në Internet dhe shumica e këtyre rasteve përfshinin përmbajtje mjete për scraping dhe komanda të automatizuara. Për përdoruesit e Windows dhe Linux, janë zhvilluar shumë mjete për scraping web që lehtësojnë punën e tyre në një masë. Disa njerëz, megjithatë, preferojnë të grumbullojnë përmbajtje me dorë, por është pak kohë.

Këtu kemi diskutuar 3 hapa të lehtë për të gërshetuar përmbajtjen e uebit në më pak se 60 sekonda.

Të gjithë përdoruesit keqdashës duhet të bëjnë:

1. Qasja në një mjet në internet:

Ju mund të provoni ndonjë program të famshëm të skrapimit në internet, si Extracty, Import. io, dhe Portia nga Scrapinghub. import. io ka pretenduar të gërshetojë mbi 4 milion faqe web në internet. Ajo mund të sigurojë të dhëna efikase dhe kuptimplote dhe është e dobishme për të gjitha bizneset, nga fillimi deri tek ndërmarrjet e mëdha dhe markat e njohura. Për më tepër, ky mjet është i madh për edukatorët e pavarur, organizatat bamirëse, gazetarët dhe programuesit. import. io është i njohur për të ofruar produktin SaaS që na mundëson të konvertojmë përmbajtjen e uebit në informacione të lexueshme dhe të strukturuara mirë. Teknologjia e saj e mësimit të makinës e bën importin. io zgjedhjen paraprake të të dy coders dhe non-coders.

Nga ana tjetër, Extracty transformon përmbajtjen e uebit në të dhëna të dobishme pa asnjë nevojë për kod. Kjo ju lejon të përpunoni mijëra URL në të njëjtën kohë ose në orar. Ju mund të merrni qasje në qindra e mijëra rreshta të të dhënave duke përdorur Ekstrakt. Ky program i skrapimit të internetit e bën punën tuaj më të lehtë dhe më të shpejtë dhe funksionon tërësisht në një sistem cloud.

Portia nga Scrapinghub është gjithashtu një mjet i shkëlqyeshëm i scraping web që e bën punën tuaj të lehtë dhe nxjerr të dhënat në formatet tuaja të dëshirueshme. Portia na lejon të mbledhim informacione nga faqet e internetit të ndryshme dhe nuk kemi nevojë për ndonjë njohuri programimi. Ju mund të krijoni template duke klikuar mbi elementet ose faqet që dëshironi të ekstraktoni dhe Portia do të krijojë merimangën e saj që jo vetëm që do të nxjerrë të dhënat tuaja, por gjithashtu do të zvarritet përmbajtja juaj e uebit.

2. Shkruani URL-në e konkurrentit:

Pasi të keni zgjedhur një shërbim të skërkimit të dëshiruar të internetit, hapi tjetër është futja në URL e konkurrentit tuaj dhe fillimi i drejtimit të kruajtësit tuaj. Disa nga këto mjete do të mbushin faqen tuaj të internetit brenda disa sekondave, ndërsa të tjerët do të ekstraktojnë pjesërisht përmbajtjen për ju.

3. Eksportoje të dhënat e tua të gërmuara:

Pasi të merren të dhënat e dëshiruara, hapi i fundit është të eksportosh të dhënat e tua të gërmuara. Ka disa mënyra për të eksportuar të dhënat e nxjerra. Scrapers web krijojnë informacione në format e tabelave, listave dhe modeleve, duke e bërë të lehtë për përdoruesit të shkarkojnë ose eksportojnë skedarët e dëshiruar. Dy formatet më mbështetëse janë CSV dhe JSON. Pothuajse të gjitha shërbimet e grumbullimit të përmbajtjeve mbështesin këto formate. Është e mundur që ne të drejtuar kruh tonë dhe ruajtur të dhënat duke vendosur emrin e skedarit dhe zgjedhjen e formatit të dëshiruar. Mund të përdorim edhe mundësinë e importimit të tubacionit të artikullit. io, Extracty dhe Portia për të vendosur rezultatet në tubacion dhe për të marrë skedarë CSV dhe JSON të strukturuar derisa po kryhet skrapimi Source .

December 22, 2017