Back to Question Center
0

Shqyrtimi i Semalt: Shërbimet e Scraping Web Beneficial për Non-Coders

1 answers:

Duke qenë një person jo-teknik, mund të hasni disa pengesa kur zgjedhni fitimprurëse shërbimet e scraping . Është e vërtetë se ka një numër të madh programesh në internet. Disa prej tyre nxjerrin të dhëna nga adresa e-mail, ndërsa të tjerat i drejtojnë lajmeve, vendeve të udhëtimit dhe platformave të mediave sociale. Programet e mëposhtme të nxjerrjes së të dhënave janë projektuar posaçërisht për jo-coders dhe njerëzit që duan të qëndrojnë larg nga gjuhët programore të tilla si C + + gjatë kryerjes së detyrave të tyre.

1. Spinn3r

Është një nga shërbimet më të mira dhe më të dobishme për grumbullimin e uebit për jo-koduesit. Specialiteti i Spinn3r është që ajo të mundë të gjithë faqen tuaj të internetit dhe nxjerr të dhëna nga bloget private, mediat sociale dhe RSS feeds. Përdor një Firehose API dhe menaxhon më shumë se 80 për qind të indeksimit dhe zvarritjes në Internet. Përveç kësaj, Spinn3r ruan informacionin e nxjerrë në formën JSON dhe ka prona të ngjashme me Google. Ajo skanon dhe përditëson grupet e të dhënave sipas kërkesave tuaja dhe kryen një kërkim në të dhënat e papërpunuara, duke ju siguruar informacion me cilësi të lartë dhe mirë të strukturuar.

2. Octoparse

Octoparse është një nga ato shërbime të grumbullimit të të dhënave që janë të lehta për t'u konfiguruar. Është i njohur gjerësisht për ndërfaqen e saj miqësore dhe të jashtëzakonshme. Octoparse e bën të lehtë për ju të grisni të dhënat nga faqet e internetit të vështira dhe imitoni përdoruesin njerëzor, ndërsa nxjerrni informacion dhe targetoni faqet dhe bloget e ndryshme. Octoparse ju lejon të ruani të dhënat e nxjerra në retë e saj ose ta shkarkoni në një makinë lokale.

3. ParseHub

Ashtu si shërbimet e tjera të njohura të nxjerrjes së të dhënave, Parsehub është një shërbim i besueshëm dhe i lirë që synon një numër të madh vendesh dhe përdor përcjelljet, JavaScript, AJAX dhe cookies. Për më tepër, ky program është i pajisur me teknologji të avancuar të mësimit të makinës dhe mund të lexojë dhe vlerësojë dokumentet PDF në një mënyrë më të mirë. Aktualisht, përdoruesit e Windows dhe Linux mund të përdorin Parsehub, dhe mund të kryejnë detyrat e shumta në 30 minuta.

4. Fminer

Fmineri është një nga programet më të dobishme për grumbullimin e të dhënave. Ai kombinon specifikimet e klasit botëror dhe ju mundëson të vizualizoni të dhënat tuaja derisa ajo të jetë scraped. Fminer merr informacion nga faqet e thjeshta dhe të komplikuara dhe nuk kërkon fare aftësi programimi. Nëse nuk keni njohuri teknike, Fminer është programi i duhur për ju.

5. Hub Outwit

Është një shtojcë e fuqishme e Firefox-it që mund të shkarkoni dhe përdorni si shtesë e rregullt e Firefox-it. Hub Outwit është një nga mjetet më të mira dhe më të mahnitshme për nxjerrjen e të dhënave. Ai jo vetëm grumbullon dhe grumbullon të dhëna, por gjithashtu zvarrit faqet e internetit të ndryshme, duke e bërë të lehtë për ju të promovoni markën tuaj. Duke qenë jashtë kutisë, ky program nuk ka nevojë për ndonjë aftësi programimi dhe është i lehtë për t'u përdorur.

6. Skraper i uebit - Një zgjërim i Chrome

Është një shtojcë e famshme e Google Chrome me veçoritë dhe pronat me kualitet të lartë. Web Scraper është një alternativë e mirë për tu importuar. io dhe mund të integrohet me ndonjë sistem operativ. Ju vetëm duhet të nxjerrë në pah të dhënat që po kërkoni të grisni dhe Web Scraper do të nxjerrë dhe transformojë atë, duke ju dhënë rezultatet më të mira të mundshme. Ai trajton faqet e internetit në JavaScript dhe Ajax dhe është programi më i fuqishëm për personat jo-teknikë Source .

December 22, 2017