Back to Question Center
0

Eksperti i Semalt përpunon në një mjet për grumbullimin e të dhënave

1 answers:

Është thelbësore të dini se sa klikime do të duhet për të skanuar ose nxjerrë ueb të ndryshme Faqet. Me SimpleIndex, nuk mund të grumbulloni të dhënat, por gjithashtu të skanoni faqet tuaja të internetit dhe t'i zvarritni ato, duke përmirësuar performancën e përgjithshme të faqes tuaj. SimpleIndex është një program relativisht i ri por i mrekullueshëm dhe fleksibël i skrapimit të të dhënave. Vlera më e mirë vjen nga koha e integrimit, çmimi i balancimit dhe kostoja e mbështetjes. Karakteristikat e SimpleIndex janë të kombinuara me ndërfaqen e thjeshtë të përdorimit me një klik dhe çmimet e zbritjes.

Disa nga avantazhet kryesore të tij janë përshkruar më poshtë.

1. Sigurimi i sasive të mëdha të të dhënave

SimpleIndex është një nga ato mjete për grumbullimin e të dhënave që ofrojnë sasi të mëdha të të dhënave, duke siguruar cilësinë e saj dhe organizimin e saj sipas kërkesave tuaja. Nuk vjen si befasi që ka një kërkesë të tejskajshme për të dhënat e grisura për biznesin, ndërmarrjet dhe markat online. Kjo është arsyeja pse një mjet si SimpleIndex mund të ofrojë shumë informacione dhe të dalë me pritjet tuaja. Pra, nëse keni nevojë të nxjerrni të dhëna nga veglat eBay dhe Amazon, ose dëshironi të hyni në një mjedis konkurrues biznesi, duhet të provoni këtë mjet dhe të jeni të sigurt për njohjen tuaj të markës brenda pak ditësh.

2. Nuk ka kompromis për cilësinë

Ekziston një numër i madh i programeve të grumbullimit të të dhënave, duke përmbushur kërkesat tuaja në një mënyrë më të mirë. Disa prej tyre janë freeware me mundësi të kufizuara ndërsa të tjerët janë të kushtueshëm dhe nuk i përshtaten startupeve. Në të kundërt, SimpleIndex është projektuar për të mbledhur të dhëna nga faqet e thjeshta dhe të sofistikuara. Pjesa më e mirë është se ky mjet nuk do t'ju kushtojë shumë. Kjo do të thotë që ju mund të përfitoni nga ky program për grumbullimin e të dhënave si një fillim dhe mund të rritni lehtë biznesin tuaj online, pa kompromentuar cilësinë.

3. Mirë për hulumtimin e tregut

Inovacionet dhe trendet na lejojnë të shohim një tablo të përgjithshme të industrisë sonë. SimpleIndex, duke qenë një aplikacion i ri ende i avancuar për grumbullimin e të dhënave, ka shumë karakteristika të jashtëzakonshme dhe bën hulumtimin tuaj të tregut të lehtë. Kjo është një nga opsionet më të mira për bizneset e pasuksesshme dhe kompanitë e reja, dhe ndihmon në parashikimin e trendeve të ndryshme.

4. Informacioni i përditësuar

SimpleIndex është i vetmi mjet që premton ofrimin e përditësimeve dhe të dhënave të dobishme. Disa nga shërbimet e grumbullimit të të dhënave nuk sigurojnë rezultatet e dëshiruara. Ata ose organizojnë të dhëna në formate të palexueshme ose janë të vështira për t'u marrë me to. Por SimpleIndex është një program gjithëpërfshirës që do të përmbushë kërkesat tuaja për grumbullimin e të dhënave dhe do të sigurojë vetëm informacione të sakta dhe autentike.

5. Vlerësimi i biznesit për inteligjencën

Nuk mund të theksoni rëndësinë e analizimit dhe vlerësimit të biznesit. Është e rëndësishme për këdo që të marrë informacion të përditësuar gjatë gjithë kohës. Por me SimpleIndex, ju mund të monitoroni jo vetëm cilësinë e të dhënave tuaja të gërmuara, por gjithashtu të vazhdoni me vlerësimin e biznesit pa probleme. Ju gjithashtu mund të kontrolloni se si konkurrentët tuaj kanë renditur fjalët e tij dhe çfarë lloj të dhënash përdorin për të rritur biznesin.

Për ta përmbledhur, varet nga ju se çfarë skrapimi të të dhënave ju zgjidhni. Por kur është fjala për krijimin e një marke dhe ruajtjen e organizatës konkurruese, ju duhet ose të zgjedhni për SimpleIndex ose një tjetër kruajtës të ngjashëm të të dhënave Source .

December 22, 2017