Back to Question Center
0

Mund të më ndihmoni me një mjet të besueshëm fjalësh për optimizimin e rendit Amazon?

1 answers:

Duke pasur një faqe të mirë të produktit të optimizuar mirë për ecommerce SEO dhe të lëmuar me një mjet fjalen fjalësh të projektuar posaçërisht për Amazon do të thotë se mund të tërheqësh shumë më tepër vëmendje nga blerësit duke kërkuar sende në shitje atje. Idealisht, për të kthyer pjesën më të madhe të këtyre klientëve ende të pazhvilluar në blerësit e vërtetë duke bërë blerje me ju. Dhe vendosja e një grupi të përkryer të përshtatur të fjalëve kyçe të synuara kryesore në vendin e duhur do t'ju ndihmojë me këtë. Natyrisht, nuk ka asnjë hulumtim të ngrohtë që do të jetë në gjendje të përzënë dyqan tuaj drop-shipping për suksesin e fundit, të paktën vetëm. Dhe pa marrë parasysh sa precizisht mund të jetë. Dua të them që të bëhesh një shitës me të vërtetë i suksesshëm në Amazon, ka shumë gjëra të tjera të rëndësishme për t'u monitoruar, përshtatur dhe shqyrtuar vazhdimisht.

Për të mos thënë aq shumë sa çdo treg tjetër konvencional tullave dhe llaçëve, kjo platformë ecommerce online është e vendosur kryesisht nga çmimet konkurruese, si dhe çdo autoritet i shitësit individual besueshmëria. Megjithatë, me një hulumtim në thellësi të trajtuar siç duhet duke përdorur një mjet të mirë fjalësh për Amazon, ju mund t'i bëni gjërat shumë më të lehtë. Në fund të fundit, është ndoshta e vetmja mënyrë praktike e provuar për ngritjen e një rrjedhe të vazhdueshme të përdoruesve të drejtpërdrejtë që ju vizitojnë rregullisht kur kanë nevojë për disa nga artikujt që keni në shitje. Pra, më poshtë janë disa opsione shumë të mira për ju që të zgjedhni veglën tuaj me fjalën me tipare për Amazon dhe shkëmbin që tregu i mbushur me njerëz me listën tuaj të produktit të shfaqur në krye të kërkimit të produktit atje.

Keyword Tool Dominator

Ndihmësi i parë në internet unë do t'ju rekomandoj për sot është Keyword Tool Dominator. Ndër anët e saj më të forta, ekziston një shërbim unik i sugjerimeve për fjalën hyrëse që mund t'ju japë një pasqyrë të madhe të të gjitha fjalëve relevante dhe frazat e kërkimit të gjatë të bishtit të përdorura nga blerësit e drejtpërdrejtë në Amazon. Në këtë mënyrë, gjithmonë do të jeni në gjendje të veproni në mënyrë proaktive, gjithmonë duke qëndruar të përgatitur për të aplikuar për termat e kërkimit të rekomanduar që fitojnë popullaritet deri tani dhe që pritet të bëhen edhe më të modës me kalimin e kohës. Me një version bazë të disponueshëm në qasje të hapur, mund të kryeni deri në tre kërkesa të përditësuara të përditësuara. Dhe mund të paguani edhe 16 dollarë për të shijuar një version të tërë të yndyrës së këtij mjeti software. Ky është një tjetër mjet i mirë për fjalën Amazon, i cili është veçanërisht i dobishëm kur bëhet fjalë për eliminimin e të gjitha fjalë kyçe negative ose kërkimi potencialisht i keq gjatë bishtit frazat - gati në asnjë kohë. Shitësi shkencor është një mjet i lirë në internet për të mbështetur listimet e produkteve në Amazon me një depërtim të vlefshëm konkurrues dhe sugjerime praktike fjalësh të përshtatura vetëm për artikullin ose kategorinë e produktit. Vini re, megjithatë, që të bëj më shumë nga Shitësi Shkencor, ju rekomandoj fort që ta drejtoni atë të shoqëruar nga Planifikuesi i Fjalë kyç i Google. Në këtë mënyrë, ju do të parandaloni ndonjë vështirësi, siç nuk ka vlerë numerike të lidhur me fjalë kyçe ose frazat e kërkimit të gjatë të bishtit që duket se janë shfaqur gabimisht Source .

December 22, 2017