Back to Question Center
0

Mund të më ndihmoni të gjej backlinks të lartë PR për shitje?

1 answers:

Unë e kuptoj se nuk është fare e lehtë për të gjetur vendin e duhur dhe të sigurt duke ofruar lidhje të larta PR për shitje. Dhe sigurisht, është pothuajse e pamundur të ndërtosh backlinks të mjaftueshëm me autoritete të lartë të domain-it, PageRank dhe Autoriteti Faqe - në një mënyrë krejtësisht të natyrshme, pa ndonjë kontratë të paguar. Idealisht, duke përdorur vetëm burime legit për të marrë backlinks cilësore duke treguar në faqet e internetit të faqes tuaj ose blog. Dhe unë kam një numër vendesh për ju që të gjeni një lidhje të lartë PR për shitje - me shpresë që me rrezikun më të ulët të jetë e mundur që të vendosni një dënim të rangut me Google.

Vendet e drejta me lidhje të larta PR për shitje

Nuk ka nevojë të humbisni kohën tuaj duke ju dhënë atë kujtesë të mërzitshme - çdo veprim që përfshin lidhje të paguara për SEO gjithmonë do të jetë një përpjekje padyshim e rrezikshme. Kjo është arsyeja pse më poshtë do t'ju tregoj disa vende të provuara dhe më shumë ose më pak të sigurta. Nëse je mjaft i guximshëm (ose i pakujdesshëm - kush e di?), Këtu mund të japësh një nxitje për SEO-të - të paktën pa ngritur menjëherë një flamur të kuq me Google. Menaxhimi i lidhjeve - ky burim mund të rekomandohet si opsioni më i mirë për të pasur përpjekjen tuaj të parë me marrjen e backlinks të paguara me cilësi të dukshme në mënyrë që të rritni SEO tuaj në shkallë. Ju mund të gjeni atje një disponueshmëri të gjerë të lidhjeve të ndryshme me rezultate të ndryshme DA, PA, dhe PageRank. Vini re, duke pasur parasysh se buxheti juaj është shumë i ngushtë, ky opsion do të ishte zgjedhja juaj më e mirë - duke ofruar ndoshta çmimet më të lira të çmimeve në mesin e pjesëve të tjera të përdorimit të vendeve të provuara që kanë të bëjnë me backlinks të lartë PR për shitje. Black Hat Links - është vendi i dytë më i mirë për të blerë ose një çift të backlinks kryerjes apo edhe një grup i madh që vijnë në masë dhe me një zbritje çmim. Por unë rekomandoj që të konsideroni këtë burim të ndërtesës me lidhje të paguar vetëm në rast se jeni gati të blini menjëherë të paktën 50-60 lidhje. Dhe veçoria shumë e veçantë e këtij vendi është se pothuajse çdo backlink që mund të blesh atje vjen me një atribut DoFollow në dispozicion.

  • Fiverr - megjithë këtë faqe është i njohur në mesin e marketingut dixhital dhe komuniteteve të marketingut Filialin është ende mund të bëhet një alternativë shumë e mirë për ata që kërkojnë backlinks të lartë PR për shitje. Vini re, megjithatë, se Fiverr do t'ju sjellë një përparim të matshëm në SEO vetëm kur përdoret me kujdes. Dua të them se ekzistojnë shumë mjete të ndryshme të automatizuara, kështu që nuk duhet të nxitoni për të marrë sa më shumë lidhje që të jetë e mundur. Mos harroni se fitimet tepër të shpejta në ndërtimin e lidhjeve gjithmonë do të duken të dyshimta në sytë e Google.
  • Kthyese Hub - është alternativa e fundit që unë guxoj të rekomandoj duke u përpjekur për të blerë backlinks cilësore për SEO. Ndër anët e saj më të forta është garancia vjetore që vjen me secilën backlink të blerë në Qendrën Backlinks. Dhe ky burim duket se po bastizon më shumë për cilësinë sesa për përballueshmërinë. Sidoqoftë, etiketat e zakonshme të çmimeve atje mund të duken pak të fuqishme Source .
  • December 22, 2017