Back to Question Center
0

Si mund të ndikojnë në backlinks PR6 në faqen tuaj SEO?

1 answers:

Të gjithë e dinë se burimet më të mira për ndërtimin e lidhjeve me hyrje të cilësisë janë fusha të larta PageRank. Ato shërbejnë për të rritur funksionin e kërkimit tuaj të kërkimit dhe për të lëvizur pozicionin tuaj në faqen e rezultateve të kërkimit.

Para se të filloni të krijoni një profil backlink, ju duhet të kërkoni dhe ekzaminoni rreth PR6, PR7 dhe vendeve të tjera të motorëve të kërkimit. PageRank është një faktor i rangimit të rëndësishëm që tregon autoritetin e internetit. Ai shërben për të matur rëndësinë e faqes së internetit duke numëruar numrin dhe cilësinë e lidhjeve që tregojnë për të. Me fjalë të tjera, është një sistem kompleks i gradimit i miratuar nga Google për t'i renditur faqet në internet. PageRank minimale është zero, dhe maksimumi është dhjetë. Në ditët tona, PageRank nuk shërben si një matje e vetme e suksesit të një faqeje interneti. As nuk garanton një renditje më të lartë kërkimi, as një rritje në trafik.

Megjithatë, marrja e backlinks nga faqet e lartë PR është ende thelbësore për përmirësimin e profilit të ndërtimit tuaj lidhje. Google çmon vetëm burime me reputacion dhe ka ekzistuar gjatë web me PageRank të lartë. Kjo është arsyeja pse krijimi i lidhjeve atje do t'i tregojë Google për vlerën e përmbajtjes suaj. Nëse profili juaj i lidhjes përbëhet nga linqet PR6 - PR10, do të renditesh në Google TOP.

Teknika për të marrë PR6 backlinks

  • Huazoni backlinks tuaj konkurrent

Ju jeni jo vetëm një webmaster në kamaren tuaj që dëshiron të krijojë një profil të mirë lidhjesh. Shumica e burimeve të uebit TOP në kamaren tuaj kanë fushata të forta për ndërtimin e lidhjeve dhe vazhdimisht kërkojnë mundësi të reja për ndërtimin e lidhjeve. Besoni apo jo, ju mund të përfitoni nga backlinks tuaj konkurrent. Ata kanë bërë të gjitha punët për ndërtimin e lidhjes për ju. Pra, gjithçka që ju nevojitet është kthimi i prapambetur i konkurrentëve me kuadrin e RLR.

Ju duhet të bëni një hulumtim konkurrues dhe të kuptoni se si konkurrentët tuaj kryesor po ndërtojnë lidhje. Dhe së fundi, ju duhet të kopjoni ose thjesht të huazoni taktikat tuaja. Ju mund të kontaktoni burimet ku konkurrentët tuaj kanë krijuar lidhjet e tyre dhe pyesin për mundësitë për krijimin e lidhjeve për domenin tuaj. Ju ndoshta keni dëgjuar për këtë teknikë ndërtimi efikase lidhjen e paraqitur nga specialisti i shkëlqyer SEO Brian Dean

  • Qasja e Skyscraper. Është e thjeshtë, por ofroni webmasterë me rezultate të shkëlqyera. Para së gjithash, ju duhet të kryeni një hulumtim të tregut të ngrohtë dhe të gjeni artikuj dhe postime popullore dhe shumë të lidhura. Pastaj ju duhet të bëni pjesën tuaj të përmbajtjes të frymëzuar nga materialet që keni lexuar. Megjithatë, ju duhet të shmangni kopjimin e kopjimit pasi ajo do të luajë kundër jush. Ju duhet të krijoni një artikull të veçantë në bazë të hulumtimit tuaj. Pastaj ju duhet të vendosni një lidhje me versionin e vjetër të artikullit për t'u siguruar që përdoruesit të mund të lidhen me copën e re të përmbajtjes suaj në vend.

Kjo teknikë e lidhjes së ndërtimit është e ngjashme me atë të mëparshme. Megjithatë, ka një ndryshim të madh. Ajo punon më mirë për ata që tashmë kanë pjesën e përmbajtjes që duhet të promovohet. Në këtë rast, duhet të mbështeteni në shumë rrokaqiej për mundësitë e lidhjes. Kjo teknikë ju jep një shans për të gjetur një bandë e faqeve të tjera në internet bazuar në të njëjtën temë si tuajat që gjithashtu kanë shumë lidhje që tregojnë për ta Source .

December 22, 2017