Back to Question Center
0

Rishikimi i Semalt: Mjet i fuqishëm i nxjerrjes së të dhënave në internet

1 answers:
Konotate është një softuer nxjerrëse e mahnitshme që u mundëson përdoruesve të saj që të nxjerrin një pjesë të madhe sasia e informacionit nga faqet e internetit. Ai u siguron atyre një platformë të automatizuar të rrumbullakimit të uebit që mund të ndihmojë në gjetjen e të gjitha të dhënave që u nevojiten menjëherë. Ajo kombinon në një mënyrë unike shpejtësi me cilësi të lartë dhe përmbajtje relevante. Menaxherët dhe kërkuesit e uebit që përdorin këtë program të zgjidhjes së nxjerrjes mund të kenë këto përfitime.

Connotate ofron një ndërfaqe të thjeshtë, ku përdoruesit mund të nxjerrin të gjitha të dhënat që kanë nevojë pa pasur nevojë të shpenzojnë shumë orë. Në fakt, ekspertët e kësaj platforme kujdesen për gjithçka, kështu që kërkuesit e uebit nuk duhet të harxhojnë shumë kohë duke grumbulluar të gjitha informacionet që dëshirojnë dhe nuk duhet të shpenzojnë shumë para programuesve për të bërë puna për ta. Pa përdorur këtë platformë, përdoruesit duhet të bëjnë të gjithë punën me dorë. Nxjerrja e përmbajtjes në të vërtetë mund të jetë një detyrë e vështirë në mënyra tradicionale. Connotate përdor një sistem të avancuar dhe të dhëna të automatizuara të uebit, me qëllim që t'u japë përdoruesve zgjidhjet më të mira të skrapeve të uebit.

Analiza Përmbajtja

Mbledhja e të dhënave nga faqet e internetit të ndryshme nuk është një detyrë e lehtë. Connotate përdor një teknologji të fortë dhe e di saktësisht se si ta zhbllokojë potencialin e vërtetë të përmbajtjes së uebit. Qëllimi i tij është të fuqizojë përdoruesit e tij për të përmbushur nevojat e tyre të informacionit. Në të njëjtën kohë, ajo shton vlerën e përmbajtjes që kompania i dërgon përdoruesve të saj. Për shembull, u ofron atyre analiza të shkëlqyera, vizualizime, kontrolle të thjeshta dhe më shumë. Përdoruesit duhet të kërkojnë një konsultim duke dhënë shembuj specifik të llojit të informacionit të internetit që ata dëshirojnë të kapin.

Ofron Agjent me Përvoja

Përdoruesit duhet të krijojnë një agjent Konotate me vetëm një klik. Për më tepër, softueri për nxjerrjen e të dhënave mund të lidhë përmbajtjen me të dhënat automatikisht. Kjo e bën të gjithë punën shumë më të thjeshtë, pasi që zgjidh një numër entitetesh, menaxhon të drejtat e përmbajtjes dhe bashkon të dhënat në shumë burime. Agjentët e ekspertëve në Connotate kuptojnë sfidat. Ata kanë punuar me zhvilluesit e aplikacioneve, start-ups dhe ofruesit e tjerë të biznesit për t'i kapërcyer ato.

Automates Qindra të dhëna në internet

Softueri për grumbullimin e të dhënave të Connotate automatizon të gjithë zinxhirin tuaj të furnizimit të të dhënave, duke përfshirë nxjerrjen, transformimin, normalizimin dhe shpërndarjen e përmbajtjes. Aftësitë tona të fuqishme të caktimit ju lejojnë të planifikoni agjentë individualë dhe grupe të agjentëve të ngjashëm, duke ju dhënë kontroll të hollësishëm mbi nxjerrjen dhe shpërndarjen e të dhënave në internet. Mjetet tona të nxjerrjes së të dhënave ju lejojnë të nxjerrni në bazë të asaj se sa shpesh përditësohet një faqe dhe sa kritike janë të dhënat duke ruajtur një rrjedhë të balancuar të përmbajtjes në sistemet tuaja në drejtim të rrymës.

Connotate përdor mjete nxjerrëse që janë lehtësisht të zbatueshme dhe përdoruesit e tij nuk kanë nevojë të dinë ndonjë kodim të veçantë. Gjithashtu, ky softuer i nxjerrjes së internetit ka mundësi të gërshetojë informacionin e produkteve të ndryshme, si dhe disa rishikime rreth konkurrentëve të tyre dhe çmimeve nga shumë burime në të gjithë web. Mund të nxjerrë automatikisht faqet që përdorin Ajax dhe JavaScript.

Teknologjia e përparuar që përdoret nga Connotate ndihmon menaxherët dhe kërkuesit e uebit që të krijojnë grupe të dhënash dhe produkte të përmbajtjes në një mënyrë të shpejtë dhe të suksesshme. Me këtë platformë, klientët përjetojnë përparësi strategjike, të dhëna të mëdha dhe kosto të reduktuara Source .

December 22, 2017