Back to Question Center
0

Si mund të marr me cilësi të lartë DoFollow backlinks mënyrën më të mirë, përveç komentoi dhe mysafir postimi?

1 answers:

Ndërtimi i një lidhje mjaft të mirë lidhjesh me cilësi të lartë backlinks DoFollow është një detyrë e vështirë sfiduese. Vetëm për shkak se çdo lidhje e kthyer në faqen tuaj ose blog është ende në mesin e sinjaleve kryesore të rangut të marrë parasysh nga motorët e kërkimit të mëdha si vetë Google. Dhe për disa arsye, ne jemi shumë shpesh bast për postimet e ftuar dhe komentet për të rrëmbyer disa lidhje shtesë për qëllimin e SEO, në vend që të provojmë qasje të tjera në ndërtimin e lidhjeve organike. Kjo është arsyeja pse më poshtë do t'ju tregoj tri këshilla të mëposhtme për të ndërtuar backlinks me cilësi të lartë DoFollow dhe skemat më të nënvlerësuara të ndërtimit të lidhjeve.

Kjo faqe e internetit është ndoshta vendi më i mirë për të marrë disa backlinks shtesë të cilësisë së lartë - drejtpërdrejt nga burime autoritative të mediave që kanë të bëjnë kryesisht me lajmet. Të gjitha që ju duhet këtu është thjesht të regjistroheni dhe të mbani të shikuar kutinë tuaj të postës. Ju do të merrni rreth tre njoftime të përditshme nga gazetarët e vërtetë gjithmonë duke kërkuar për disa tema të nxehta. Duke pasur parasysh se tema është e rëndësishme për industrinë tuaj të ngrohtë ose të biznesit mos hezitoni të përgjigjeni dhe të jepni një pjesë të përmbajtjes së dobishme për të fituar disa backlinks me cilësi të lartë DoFollow për këtë. Riformatimi i një pjese të përmbajtjes së thjeshtë të përmbajtjes suaj në diçka që është definitivisht më ilustrative dhe më tërheqëse - si infografikë ose spreadsheets - është gjithashtu një mënyrë e madhe për të inkurajuar vizitorët tuaj për ndarjen, nënshkrimin , gjenerimin e plumbit, dhe sigurisht që ju lidh me backlinks me cilësi të lartë DoFollow. Gjë është se shumica prej nesh nënvlerësojnë përdorimin efektiv të infographics për ndërtimin e lidhjes natyrore. Krijimi i infographics të drejtë është shumë shpesh supozohet gabimisht të jetë një detyrë që konsumon kohë dhe me të vërtetë të rëndë. Por gjithçka është shumë më e thjeshtë se sa mund të mendoni. Përdorni vetëm mjete specifike si Canva, Piktochart ose Infogr. jam - dhe e kthejnë këtë detyrë dikur të frikshme në çështjen e minutave. Sapo të kryhet infografi juaj e parë, mos harroni ta dorëzoni në një nga faqet e nënshtruara (siç është Visual. ly; Infographics ftohtë; Vetëm Infographic; Infografikë e pastër; etj. ). Ose mund të shtoni edhe disa shokë të blogerëve në kamarin tuaj për t'u ofruar atyre infografikën tuaj të krijuar kohët e fundit për një post të ftuar falas - dhe të kënaqeni me disa cilësi të lartë të backlinkseve DoFollow në këmbim.

Reclaim Backlinks

Regjistrimi Link është një detyrë mjaft e thjeshtë që punon si një magji e vërtetë. Seriozisht, këtu është se si funksionon. Përdorni mjetin e kontrollit të lidhjes online të Buzzsumo për të gjetur përmendur emrin e markës së biznesit tuaj, faqja e internetit ose blogja - të gjitha që ju nevojitet është thjesht të identifikoni se kush nuk ju ka lidhur ende. Tjetra, drejtojeni një shtrirje të shpejtë përmes postës elektronike që vjen si një kujtesë e sjellshme. Reklamimi i Linkit është me të vërtetë një taktikë e lehtë dhe e qetë për të fituar backlinks me cilësi të lartë DoFollow që nuk janë grabitur në profilin tuaj të linkut për disa arsye Source . Pra, është koha për të marrë atë që tashmë e keni merituar, apo jo?

December 22, 2017