Back to Question Center
0

Semalt ofron për të shqyrtuar programin më të mirë për grumbullimin e të dhënave falas

1 answers:

Ka mënyra të ndryshme për të marrë të dhëna nga bloget dhe faqet e preferencave tuaja. Disa nga teknikat e grumbullimit të të dhënave janë të përshtatshme për zhvilluesit dhe ndërmarrjet, ndërsa të tjerat janë të destinuara për jo-programuesit dhe përkthyesit e pavarur. Rrëzimi i uebit është një teknikë komplekse që i kthen të dhënat e pastrukturuara në informacione të strukturuara. Është zbatuar vetëm kur përdorim softuer dhe mjete të besueshme dhe autentike. Mjetet e mëposhtme bashkëveprojnë me faqet dhe shfaqin të dhëna të dobishme në një formë të organizuar.

1. Supë e bukur:

Kjo bibliotekë e Python është projektuar për grisjen e skedarëve XML dhe HTML. Është e lehtë të instaloni Supë e Bukur në qoftë se po përdorni sistemin Ubuntu ose Debian.

2. import. Io:

Importi. io është një mjet i lirë i scraping webs që na lejon të halloj të dhënat nga faqet e dyja komplekse dhe të thjeshta dhe e organizon atë në një grup të dhënash. Është më i njohur për ndërfaqen e saj moderne dhe të lehtë për t'u përdorur.

3. Mozenda:

Mozenda është një tjetër program i dobishëm dhe i mahnitshëm i rrumbullakimit të uebit që e bën më të lehtë për të kapur të dhënat dhe për të kapur përmbajtjen nga faqet e shumta. Ajo vjen si në versionet e lira dhe të paguara.

4. ParseHub:

ParseHub është vegël vizuale e rrumbullakimit që ndihmon në kapjen e teksteve dhe imazheve. Ju mund ta përdorni këtë program për të marrë të dhëna nga degët e lajmeve, portalet e udhëtimit dhe shitësit në internet.

5. Octoparse:

Octoparse është skanimi i faqes së klientit për Windows. Ajo mund të kthejë të dhënat e pastrukturuara në një formë të organizuar pa ndonjë nevojë për kodet. Është mirë për të dy programuesit dhe zhvilluesit.

6. CrawlMonster:

CrawlMonster është një program i mrekullueshëm që scraping web shërben si si një kruajtëse dhe serveri web. Është përdorur gjerësisht nga ekspertët e SEO dhe ju lejon të skanoni vendet në një mënyrë më të mirë.

7. Connotate:

Connotate është një mjet automatik për scraping web. Ju vetëm duhet të kërkoni konsultimin dhe të jepni disa shembuj se si doni që të dhënat tuaja të nxirren.

8. Zvarritje e përbashkët:

Zvarritja e përbashkët na siguron skedarë të dobishëm të të dhënave që mund të përdoren për zvarritje të faqeve tona. Ai gjithashtu përmban të dhëna të papërpunuara, dhe ka nxjerrë meta të dhënat për përmirësimin e renditjes së motorrit të kërkimit në faqen tuaj.

9. Crawley:

Crawley është një shërbim i automatizuar i grumbullimit të të dhënave dhe nxjerrjes së të dhënave që mund të gërshetojë vende të shumëfishta, duke i kthyer të dhënat e tyre të papërpunuara në formën e strukturuar. Ju mund të merrni rezultatet në formatet JSON dhe CSV.

10. Përmbajtja Grabber:

Përmbajtja Grabber është një nga programet më të fuqishme të scraping web. Kjo lejon krijim të përshtatshëm të agjentëve të vidhosjes së internetit.

11. Diffbot:

Diffbot është edhe një mjet për grumbullimin e të dhënave dhe një servil i uebit. Ai kthen faqet e tua në uebfaqe, duke ju dhënë rezultatet më të mira të mundshme.

12. DEXI. Io:

Dexi. io është ideale për profesionistët dhe të ardhurit. Ky program cloud i skrapimit automatizon të dhënat tuaja dhe ju merr rezultatet e dëshiruara brenda disa minutave. Ajo vjen si në versionet falas dhe premium dhe mund të trajtojë gjithashtu skedarët JavaScript.

13. Data Scraping Studio:

Data Scraping Studio korr të dhënat nga HTML, XML, dokumentet PDF, si dhe faqe të shumta web. Aktualisht është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e Windows.

14. FMiner:

FMiner është skica dixhitale vizuale dhe skrapja e uebit që ju lejon të ndërtoni projekte me opsionin e regjistrimit të makros.

15. Grabby:

Grabby është një shërbim online scraping i cili mund të përdoret për të grumbulluar të dhëna nga adresat e emailit dhe faqet e internetit. Është një program i bazuar në shfletues që nuk kërkon instalim për të marrë gjërat Source .

December 22, 2017