Back to Question Center
0

Cilat janë mënyrat për të bërë një listë të lartë të faqeve të prapambetura të PR?

1 answers:

Të gjitha bizneset e krijuara online kanë nevojë për një strategji të fortë marketingu për të indeksuar në faqen e parë ose të dytë të rezultatit të kërkimit. Çdo strategji e optimizimit të motorëve kërkimi kërkon një shumëllojshmëri të backlinks. Në dritën e azhurnimeve të fundit të Google, këto backlinks duhet të jenë me cilësi të lartë dhe vijnë nga faqet më të mira të PR. Çdo backlinks të tjera konsiderohen si cilësi të ulët dhe spammy. Kjo është arsyeja pse çdo webmaster duhet të jetë jashtëzakonisht i kujdesshëm në lidhje me cilësinë e backlinks ai ndërton cilësinë e lidhjeve hyrëse të përcaktuar ku faqja juaj do të renditet në motorët e kërkimit për fjali të veçanta fjalen.

Pra, pyetja është se si të krijohet lista e lartë e faqeve të backlink PR pa humbur shumë para dhe përpjekje?

Kur është fjala për optimizimin faqen e internetit në motorët e kërkimit, sundimi i 4 V është duke punuar më të mirë:

  • )

Numri i lidhjeve që tregojnë burimin tuaj të uebit. Ajo është ende një faktor i rëndësishëm në renditje. Megjithatë, ju duhet të mbani mend se backlinks shumta nga faqet e internetit spammy, ajo nuk do t'ju japë një fitim.

  • Variety

Shumëllojshmëria e burimeve që ju përdorni për qëllime të ndërtimit të lidhjeve. Sa më shumë, aq më mirë që tregon Google sa shumë faqe interneti tërheqin domenin tuaj si të respektuar dhe lidhjet me vlerë.

  • Shpejtësi

Shpejtësia ju merrni lidhje me faqen tuaj. Google mund ta gjejë të dyshimtë nëse do të ndërtoni backlinks të shumta gjatë natës. Në vend të kësaj, ju duhet të krijoni lidhje cilësore me hyrje në baza të rregullta.

  • Verbiage

Teksti i ankorohen në linkun në faqen tuaj. Ky tekst duhet të jetë i dizajnuar mirë, i kapur dhe përmban një nga termat e kërkimit tuaj në shënjestër. Lista e vendeve të larta të PR për kthimin e kualitetit të ndërtimit

Faqet e mëposhtme janë pika e përsosur e fillimit për çdo fushatë kthyese:

Është një platformë sociale e lartë PageRank që siguron pronarët e faqeve të internetit me mundësi të shumta të promovimit të biznesit. Një nga dobësitë e kësaj platforme është se ata kanë "asnjë-ndjekin" politikën e ndërtimit të lidhjeve. Kjo do të thotë që backlinks të marra nga Facebook nuk do të kalojnë asnjë lëng të lidhjes në domenin tuaj. Sidoqoftë, lidhjet e kthyera nga ky burim mund ta bëjnë profilin tuaj të lidhjes më të besueshme dhe autoritare në sytë e Google.

Është një faqe interneti PR9 e cila është në pronësi të Google. Ajo siguron webmasters me të dy backfiles dofollow dhe nofollow. Ju mund të krijoni backlinks dofollow në profilin tuaj të biznesit ose përshkrimin e videos. Të gjitha lidhjet e tjera do të jenë nofollow. Lajm i mirë është që ju mund ta ktheni kanalin tuaj në YouTube në një PR5 të vetme në PR6 backlink. Kjo mund të ndikojë pozitivisht në renditjen tuaj.

  • Google+

Google+ është një burim web PR8. Kjo është një përgjigje e Google në Facebook. Këtu ju mund të krijoni të paktën një backlinks dofollow në faqen tuaj. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për rritjen e renditjes tuaj kur Google përdor këtë platformë si pjesë e algoritmit të tyre. Kjo është arsyeja pse është me rëndësi të krijohet faqja Google+ që përfshin tekstin e ankorimit me termin e kërkimit tuaj të synuar në fushën e Profilit / Rreth Source .

December 22, 2017