Back to Question Center
0

Si të blini PR9 backlinks?

1 answers:

Shuma e trafikut në hyrje dhe lidhjet e jashtme janë dy gjëra që çdo pronar i faqes duhet ta konsiderojë para se të përfundojë për suksesin e burimit të tij të internetit. Burimi i uebit pa rrjedhë të vazhdueshme të trafikut nuk mund të konsiderohet si i suksesshëm dhe një burim i uebit pa trafikun e konvertuar nuk mund të ekzistojë fare. Le të imagjinojmë një situatë që ju duhet të zgjidhni midis faqes së lartë të PR me pothuajse zero qarkullimin e trafikut dhe faqen e ulët të PR me 2000 vizitorë të përditshëm. Çfarë do të zgjidhni? Ju ose mund të zgjidhet një lidhje dofollow nga faqja e lartë PR, ose lidhja nofollow nga faqja e ulët PR. Natyrisht, është mjaft e vështirë të zgjedhësh mes këtyre dy varianteve. Nëse ju shkoni për nofollow, ju do të merrni ton të trafikut, dhe nëse ju shkoni për dofollow, ju do të merrni një rritje në renditjen.

Është e rëndësishme për të kuptuar dallimin në mes të lidhjeve dofollow dhe nofollow. Lidhjet me tag nofollow tregojnë motorët e kërkimit që të mos ndjekin faqen tuaj nëpërmjet një lidhjeje ose për të bllokuar lëngun e lidhjes që rrjedh në të. Lidhjet me tag dofollow, në termin e tyre, tregojnë motorët e kërkimit për të ndjekur blogun tuaj ose për të ndarë lëngun e faqes me ju.

Webmasters priren të bjerë një koment për bloget dofollow për shkak të rëndësisë së saj për të search engine optimization. Një sjellje e tillë çoi në një shkallë të lartë të komenteve të spam-it. Kjo është arsyeja pse shuma më e madhe e blogeve janë nofollow në ditët tona.

Cila është më e rëndësishme trafiku apo backlinks dhe si të fitoni të dyja?

  • Përfitimet e trafikut organik

Pa dyshim, trafiku është nevoja primare e të gjitha bizneseve, pasi kjo është mënyra se si ata mund të marrin një kthim të lartë të investimeve. Bëni një pyetje përse e keni zhvilluar biznesin tuaj online? Përgjigjja zakonisht do të jetë e njëjtë - për të marrë më shumë trafik dhe për ta kthyer atë në pagat që paguajnë. Për më tepër, rritja e trafikut të ndërtojë reputacionin tuaj online të markës dhe fuqizon praninë tuaj të medias sociale. Ju mund të rritni trafikun tuaj nëpërmjet kanaleve të mediave sociale në një bazë konstante. Dhe më pas, sa më i lartë trafiku juaj, aq më i lartë është të ardhurat tuaja. Megjithatë, ka një disavantazh të konsiderueshëm të trafikut - nuk është i përhershëm.

  • Përparësitë backlink

Është një fakt i njohur se backlink vras ​​në thelbin e çdo fushate optimization motor kërkimi. Rritja e backlinks ju jep një gradë më të lartë në faqen e rezultateve të kërkimit dhe rritni shitjet tuaja. Sa më i lartë të renditet, aq më shumë konsumatorë potencialë do të njihen me markën tuaj. Disa backlinks mund të vulosin përgjithmonë, duke ju ofruar rrjedhje të pafundme të trafikut. Sidoqoftë, pavarësisht nga cilësia e lidhjeve tuaja hyrëse, Google mund të çmojë ose penalizojë faqen tuaj. Nëse ky sistem gjen lidhjet tuaja që nuk merren në mënyrë të barabartë, do të merrni dënime të rënda që mund të zvogëlojnë trafikun dhe shitjet tuaja. Kjo është arsyeja pse, është e rëndësishme për të punuar për trafik, jo për backlinks si për të marrë rrjedhën e trafikut në faqen tuaj, ju do të keni për të ndërtuar lidhjet hyrëse anyway. Pra, nëse doni backlinks, atëherë punoni për trafik.

Si për të blerë PR9 backlinks? Burimet e tilla në ueb si Websiteoutlook, Alexa, Quantcast dhe Aboutdomain mund të jenë të shkëlqyera për marrjen e backlinks të kualitetit të lartë në asnjë kohë. Për të gjetur faqet e internetit si këto, ju thjesht mund të kryejë një kërkim në internet midis vendeve në kamare tuaj. Rrjetat e uebit merren parasysh këto vende në baza të rregullta, prandaj është shansi juaj për të shpejtuar indeksimin e sitit tuaj. Dërgoni burimin tuaj të internetit në disa nga këto burime analitike, dhe do të shihni se renditja rritet nën 24 orë Source .

December 22, 2017