Back to Question Center
0

A është ndërtimi i automatizuar i lidhjeve të rrezikshme për optimizimin e motorave të kërkimit në internet?

1 answers:

Ka një besim se ndërtimi i lidhjeve manuale bëhet i vjetërsuar në vitin 2017. Ky koncept është diskutuar shumë herë, por ende, nuk ka asnjë deklaratë të qartë ndaj saj.

Në përgjithësi, ndërtimi i lidhjeve manuale është një proces i përpjekjes aktive për të rritur numrin e lidhjeve hyrëse në një burim interneti. Është një proces që kërkon shumë kohë që kërkon shumë përpjekje. Ndërtimi i lidhjes manuale lidhet zakonisht me një mënyrë organike të krijimit të lidhjeve.

Kur hulumtoni vendet më të ranguara të TOP në vendndodhjen tuaj, shihni numrin e lidhjeve që tregojnë për ta. Ata kanë qindra mijëra lidhje në hyrje nga burimet e internetit të autoritetit të lartë dhe të mesëm. Sigurisht, profilet e tyre të lidhjes nuk janë pjellë brenda natës. Këto vende rangut TOP arrijnë rezultate të tilla duke punuar me mençuri dhe duke krijuar lidhje hyrëse.

Në këtë artikull, ne do të flasim për teknikat manuale dhe automatike të ndërtimit të lidhjeve. Për më tepër, ne do të diskutojmë se si Google nxjerr vijën midis rezultateve natyrore dhe të panatyrshme të ndërtimit të lidhjeve. Unë do të listoj strategjitë më të dobishme manuale dhe automatike të backlink që do t'ju ofrojnë rezultate të mira SEO.

Si mund të përmirësohet ndërtimi i linkeve me dorë në renditjen tuaj?

Në ditët tona krijimi i lidhjeve bëhet më e vështirë se kurrë për shkak të konkurrencës së lartë në një treg digjital dhe ndryshimeve të vazhdueshme algoritmi të motorëve të kërkimit. Cilat lidhje teknikat e ndërtimit që Google miraton sot mund të jenë strategji spammy nesër. Megjithatë, pavarësisht nga të gjithë këta faktorë negativ, backlinks janë ende udhëheqës forcë lëvizëse që mund të përmirësojë rangun tuaj të faqes dhe të gjenerojë trafik në faqen tuaj te internetit. Webmasters të cilët nuk duan të shpenzojnë shumë kohë në krijimin e lidhjeve organike duke iu referuar programeve të ndërtimit automatik të lidhjeve ose duke kërkuar mundësi për ndërtimin e lidhjeve me pagesë. Megjithatë, siç tregon praktika, nuk ka më të mirë se ndërtimi i lidhjeve natyrore. Ju nuk duhet të përfshiheni në teknikat mashtruese të ndërtimit të link-ut, siç do të zbulohet me të vërtetë nga Google. Tani jemi në skajin e ri të optimizimit të motorëve të kërkimit dhe marrja e backlinks spammy me cilësi të ulët mund të shkatërrojë të gjitha përpjekjet tuaja të SEO si dhe reputacionin e markës.

Ndërtimi i lidhjes manuale kundër një të automatizuar

Ndërsa epoka e ndërtimit të lidhjeve me cilësi të ulët po mbaronte, duhet të krijojmë lidhje në mënyrë të barabartë. Kjo është arsyeja pse ne mbledhim disa teknika efektive për ndërtimin e lidhjeve manuale që do të punojnë në favorin tuaj. Komente është një mënyrë e thjeshtë dhe efektive për të fituar lidhje, për aq kohë sa ju i lini ata në PR të rëndësishme dhe të lartë.

  • Burime interneti. Komentet tuaja duhet të lidhen me temën e diskutimit dhe të duken të natyrshme mes tjerash. Google nuk do të penalizojë faqen tuaj nëse komentimi bëhet me dorë. Nëse bëhet me dorë, duket logjike, qëndron në pikë dhe ka vlerë për lexuesit e tjerë. Sidoqoftë, sipas Udhëzimeve të Webmasterit të Google, komentet e forumit me lidhje të optimizuara në post ose nënshkrimit nuk do të llogariten si cilësi dhe do të meritojnë sanksione. Një tjetër strategji efektive e ndërtimit të lidhjes që gjithmonë punon është Blogging mysafir

    . Disa webmasters pretendojnë se kjo është një strategji spammy e krijimit të lidhjeve. Megjithatë, të thuhet e vërteta, nëse bëhet siç duhet, do të sjellë rezultate optimale pozitive. Unë do të flas për blogging autoritative mysafir si një pjesë e fitimit të fushatës optimization. Ju duhet të krijoni përmbajtje me jo vetëm një qëllim për të përmirësuar gradën tuaj të faqes, por me qëllim që të sillni vlerë për lexuesit tuaj. Nëse harton përmbajtjen tuaj me një lexues në mendje, atëherë ju mund të përdorni blogging mysafir si një teknikë të sigurt ndërtimin e lidhjes manuale Source .

December 22, 2017