Back to Question Center
0

Do të jetë e lehtë për të marrë backlinks në vitin 2018?

1 answers:

Ndërtimi i lidhjeve ka luajtur gjithmonë një rol parësor në optimizimin e motorëve të kërkimit. Megjithatë, metodat e lidhjeve të ndërtimit janë ndryshuar çdo vit. Më i madhi u shfaq në 2013 kur Google krijoi përditësimin e tij të Penguin. Ky përditësim bëri të gjitha pikat e dukshme, duke ngritur vlerën e cilësisë së lidhjeve përbrenda dhe duke zhvlerësuar të gjitha lidhjet spammy.

Në ditët tona, ndërtimi i lidhjeve është një çështje shumë e diskutueshme. Një specialist pohon se vlera e lidhjeve të jashtme ka rënë ndërkohë që të tjerët argumentojnë se rëndësia e saj është rritur vazhdimisht gjatë viteve. Këto keqkuptime janë shkaktuar nga zhvlerësimi i lidhjeve me spam, dhe përditësimet e vazhdueshme të Google që ndryshojnë prioritetet në këtë sferë. Megjithatë, pa marrë parasysh se çfarë keni dëgjuar për ndërtimin e lidhjeve, ajo ende ndikon direkt në faqen tuaj renditjen. Asnjë faqe nuk mund të renditet e lartë në SERP pa cilësi dhe lidhje relevante përbrenda.

Aktualisht, viti 2017 po i vjen fundi dhe ne jemi në prag të festave të Krishtlindjeve të vitit 2018. Google vazhdon të luftojë kundër teknikave të ndërtimit të linkut spammy dhe çmimin e lidhjeve përkatëse hyrëse. Teknikat e ndërtimit të lidhjeve spanjolle kanë shkuar në harresë. Gjithnjë e më shumë webmasters vendosin të investojnë në hartimin e përmbajtjes së cilësisë dhe ndërtimin e lidhjeve. Kjo shkakton një konkurrencë të lartë në këtë fushë.

Nuk mund të ndihmohet por pyes veten se çfarë do të jenë ndryshimet e reja që mund të përjetojmë në sferën e ndërtimit të lidhjeve në vitin 2018. Si një pronar i suksesshëm i faqes së internetit, duhet të jeni të vetëdijshëm për atë që do të punoni dhe çfarë nuk është.

Në këtë artikull, ju do të gjeni disa mënyra të ardhmen-provë për të bërë që ju të qëndroni në krye të lojës optimization engine search.

Sa lehtë të merrni backlinks në vitin 2018?

  • Bëni gjithçka me dorë
  • Ne jetojmë në botën e automatizuar plotësisht ku gjërat që krijohen manualisht kanë një vlerë të lartë, veçanërisht në sferën e ndërtimit të lidhjeve. Sigurohuni që t'i referoheni drejtuesve tuaj të ngrohtë të tregut për të marrë më shumë kthime cilësore. Mos shkoni për automatizimin e postës elektronike pasi ato tërhiqen si spam nga i adresuari.

    Për më tepër, mos bini për softuer automatik për ndërtimin e lidhjeve pasi mund të ndikojë negativisht në pozicionet e sitit tuaj dhe reputacionin e markës. Unë rekomandoj që t'i referoheni ekspertëve profesionistë SEO që mund të krijojnë lidhje me site-in tuaj me dorë. Kjo është një teknikë e preferuar e përmbajtjes-ngarje e cila përdoret nga specialistët e SEO për të fituar lidhje me një burim uebi

    . Ajo bazohet në gjetjen e një cilësie cilësore të përmbajtjes në kamaren tuaj e cila tashmë konsiderohet si një burim i mirënjohur dhe në kërkim të mundësive për të krijuar përmbajtje më të mirë brenda të njëjtit mesazh.

    Ju duhet të gjurmoni botimet e reja të përmbajtjes në kamaren tuaj të tregut për të vendosur lidhjet tuaja atje. Nëse ky përmbajtje publikohet në një burim të mirënjohur të uebit, ka gjasa që tashmë të ketë një gradë të lartë. Kjo është arsyeja pse kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për ju që të merrni lëng të lidhur nga burimi i autoritetit. Duke krijuar përmbajtje të bazuar në kërkime, mund ta tejkalosh atë origjinal dhe të marrësh një përgjigje të mirë për të Source .

    December 22, 2017