Back to Question Center
0

Si mund të lidhin faqet e internetit të biznesit të hoteleve për SEO?

1 answers:

Konkurrenca e saj e lartë e dallon tregun e hoteleve. Kjo është arsyeja pse ndërtimi i lidhjeve cilësore për faqen e internetit të hotelit është me prioritet të lartë.

Një backlink është një hyperlink nga një burim tjetër web që tregon në domenin tuaj. Çdo lidhje duhet të rrethohet me përmbajtje relevante dhe të angazhueshme për të sjellë trafikun në burimin e lidhur. Për më tepër, lidhjet duhet të jenë të fshehura në një tekst të ankorimit me një prej termave më të rëndësishëm të kërkimit që dëshironi të synoni nga motorët e kërkimit.

Çdo lidhje hyrëse që tregon faqen e internetit të hotelit tuaj ju jep një votim në sytë e motorëve të kërkimit. Sa më shumë lidhje cilësore për hyrje të tregojnë në faqen tuaj, aq më shumë autoritet do të merrni nga motorët e kërkimit dhe më pas, aq më i lartë do të renditet në SERP.

Ka më shumë kompleksitet për backlinks se kaq. Makinat e kërkimit marrin parasysh algoritme të shumta për të përcaktuar renditjen tuaj të saktë të faqes (në të vërtetë ka më shumë se 200 faktorë të renditjes së Google). Autoriteti i domenit dhe reputacioni i markës gjithashtu luajnë një rol në atë se sa i vlefshëm është lidhja juaj e prapme.

Ky post i shkurtë është projektuar për të ndarë me ju disa sekrete të ndërtimit lidhje si të merrni backlinks për SEO. Këto metoda do t'ju ndihmojnë të rrisni fuqinë e faqes suaj të hotelit dhe të bëheni lider i ngrohtë i tregut.

  • Rishikimi i drejtorive të biznesit në internet

Kjo metodë e ndërtimit të lidhjes do të jetë efektive për ato biznese hoteliere që dëshirojnë të rrisin performancën e tyre lokale.

Është një mënyrë mjaft e thjeshtë për të marrë lidhje hyrëse. Çdo gjë që ju nevojitet është të gjeni drejtoritë relevante online ku përmbajtja juaj mund të përfshihet. Unë mendoj se përmbajtja e biznesit hotel do të duket e natyrshme në faqet e internetit të lagjes, komunitetet lokale dhe drejtoritë e biznesit të qytetit. Ju gjithashtu mund të kërkoni për industri të rëndësishme tregtare, të tilla si shoqatat e tregtisë së mikpritjes dhe organizatat lokale të turizmit.

Ka dy mënyra për të gjetur këto drejtori biznesi online. I pari është që të zhvillojë një kërkim në Google për pyetje të tilla si "Lista e mikpritjes + emri i qytetit", "emri i biznesit + emri i qytetit", "bashkësitë e udhëtimit + emri i qytetit" etj.Një mënyrë tjetër është të bëjmë një analizë të tregut të ngrohtë duke zbatuar një nga mjetet profesionale online (MOZ Pro, Semalt Web Analyzer, etj. )

  • Trego lidhjet tuaja në linjë në linjë

Ju mund të krijoni backlinks më cilësore duke u përpjekur të transferoni të gjitha lidhjet tuaja aktuale të biznesit jashtë linje bota online. Nëse udhëheqni një biznes hoteliere, keni shumë partnerë dhe marrëdhënie biznesi me biznese të tjera lokale si furnizuesit e ushqimit, kompanitë e pastrimit, shërbimet argëtuese dhe kështu me radhë.Ka shumë të ngjarë që këto kompani lokale kanë krijuar tashmë biznesin e tyre në internet, por ju ende nuk dini për këtë. Kjo është arsyeja pse ju duhet të kontrolloni këtë informacion dhe të bëni më të mirën për të treguar lidhjet tuaja jashtë linje në internet. Partnerët tuaj të biznesit do të jenë më shumë të lumtur të krijojnë marrëdhënie biznesi reciprokisht të dobishme.

Për më tepër, ju mund t'i jepni shitësit tuaj një dëshmi të mirë për shërbimet e tyre. Më parë, ata mund të vendosin URL-në e domain në faqen e shitjeve të tyre në listën e klientëve me prioritet të lartë ose gjithashtu të shkruajnë një reagim për kompaninë tuaj Source .

December 22, 2017