Back to Question Center
0

A është biznesi im një kandidat i mirë për gjenerimin e backlinks?

1 answers:

Bizneset e mëdha në internet që kanë një buxhet në ekipin e brendshëm SEO dhe të gatshëm për të investuar shuma të rëndësishme në të gjitha teknikat thelbësore të optimizimit kanë të gjitha mundësitë për të prodhuar backlinks. Megjithatë, për bizneset e vogla ose lokale që përpiqen të qëndrojnë pozitivisht në rrjedhën e parasë, ndërtimi i lidhjeve mund të mos duket strategji që vlen investimet. Le të diskutojmë nëse ndërtimi i lidhjeve është një teknikë me kosto efektive për biznesin online të krijuar kohët e fundit ose është e kotë të theksohet një gjenerim i lidhjeve të jashtme në vijën fundore të optimizimit.

how to generate backlinks

Kthimi i mundshëm ju mund të merrni nga ndërtimi link

Le të shohim më nga afër se çfarë lidhje ndërtimi është dhe se si ajo mund të kontribuojë në faqen tonë të internetit search engine optimization. Kjo teknikë e optimizimit të jashtëm përdoret për të treguar për motorët e kërkimit sa të vlefshme është faqja juaj. Kur motorët e kërkimit vlerësojnë se cilat burime web meritojnë rangun më të lartë në faqen e rezultateve të kërkimit, i kushton vëmendje të veçantë rëndësisë së pyetjeve dhe autoritetit të faqeve të internetit. Ndihmon Google që përdoruesit të jenë më të përshtatshëm për rezultatet e kërkimit të pyetjeve të tyre. Google vlerëson autoritetin e faqes duke përdorur disa faktorë, më e rëndësishmja e të cilave është numri dhe cilësia e lidhjeve të jashtme që tregojnë një burim uebi.

Sa më e lartë të jetë autoriteti i lidhjes, aq më shumë vlerë mund të kalojë në faqen tuaj. Autoriteti i kthyera përcaktohet nga reputacioni dhe besueshmëria e burimit të lidhjes dhe rëndësia e përmbajtjes ku vendoset kjo lidhje. Nëse përdoruesit ndjekin një lidhje të veçantë, ajo mund të konsiderohet si cilësi dhe autoritative e lartë.

Ndërtimi i lidhjes në vetvete përmban shumë përfitime për një faqe interneti. Le të numërojmë disa prej tyre:

  • Renditja ngrejë

Lidhjet përbrenda mund të rritin autoritetin e domenit në faqen tuaj ose të ngrenë një trafik në një faqe të veçantë të burimit tuaj të internetit të cilat lidhen një lidhje. Si rezultat, Google do ta konsiderojë faqen tuaj si më të respektuar dhe do t'i japë faqes suaj një gradë më të lartë, si dhe do të dërgojë më shumë trafik në faqen tuaj.

  • Trafiku i referimit

Vendosja e lidhjeve tuaja në postimet e mysafirëve dhe format e tjera të përmbajtjes së jashtme, ju sjellni trafikun e referimit në faqen tuaj. Nëse lidhjet tuaja po rrethojnë nga një cilësi dhe përmbajtje me bazë kërkimi që do t'i japë një vlerë audiencës tënde të synuar, do të merrni trafikun nga përdoruesit duke klikuar direkt lidhjet tuaja për më shumë informacion.

Nëse vazhdimisht e përmendni emrin tuaj të markës në blog postimet dhe artikujt në faqet e internetit të tjera, herët a vonë, përdoruesit do ta memorizojnë atë. Edhe nëse këta përdorues nuk klikojnë në lidhjet tuaja, ju do të përmirësoni dukshmërinë tuaj të markës.

  • ROI (kthimi nga investimi) Kthimi mund të zgjasë pafundësisht, prandaj vlera e tyre mund të rritet me kalimin e kohës. Nëse investoni paratë tuaja në vendosjen e një lidhjeje të përhershme në një nga faqet më të ranguara të internetit, do të merrni një kthim të lartë në këtë investim në formën e rrjedhës së vazhdueshme të trafikut dhe konvertimit Source .


December 22, 2017