Back to Question Center
0

Si funksionon mjeti counterlink counter?

1 answers:

Kur po krijoni një fushatë për krijimin e lidhjeve, duhet të dini vlerën e lidhjes që ndërton. Nëse e dini se sa një lidhje e prapme është e vlefshme, mund të analizoni nëse ia vlen paratë, kohën dhe përpjekjet tuaja apo jo. Ju ose mund të vlerësoni lidhjet hyrëse me dorë ose të përdorni mjet counterlink counter. Ky artikull është i përkushtuar për llogaritjet e vlerave të lidhjeve të jashtme dhe shpresojmë se do t'ju ndihmojë të forconi fushatën tuaj të ndërtimit të lidhjeve. Pra, le t'i hedhim një vështrim më të afërt këtyre metodave të vlerësimit.

Metodat counterlink counter

  • Lidhje që lidhen me to faktori i parë që duhet t'i kushtoni vëmendje kur krijoni lidhje me faqen tuaj. Burimet e internetit që lidhen me një vend përcaktojnë autoritetin dhe fuqinë e tij. Faqet e internetit më të larta të lidhura me PR në një domen, aq më mirë do të radhitet në Google. Për të përmirësuar shikueshmërinë e sitit në faqen e rezultateve të kërkimit të Google, duhet të kërkoni të merrni lidhjet përbrenda vetëm nga burime të tilla të internetit.

    Mjetet e shumta të palëve të treta ndihmojnë në matjen e cilësisë së lidhjeve hyrëse. Ju ndoshta keni dëgjuar për disa prej tyre. Unë rekomandoj zbatimin e mjeteve të tilla si Semalt Web Analyzer ose Ahrefs. Këto mjete mund t'ju japin të dhënat më të sakta në drejtim të burimeve të ndërtimit të lidhjeve tuaja. Pra, nëse e matni këtë duke përdorur DA, DR, TF, CF ose disi të gjetur një mënyrë manuale kjo është ende faktori numër një në përcaktimin e forcës së lidhjes (jo relevancës).

Qëllimi parësor i ndërtimit të lidhjeve hyrëse është marrja e trafikut të synuar nëpërmjet tyre

  • . Kjo është arsyeja pse matja e trafikut të lidhjeve përbrenda është një DUHET. Nëse një burim ueb ka shumë trafik të ardhur, ka shumë të ngjarë që një faqe me reputacion që u ofron përdoruesve përmbajtje të madhe. Kjo do të thotë se motorët e kërkimit ndoshta do ta rendisin atë shumë, duke sjellë gjithnjë e më shumë shkallë klikimi, trafik dhe më pas konvertimin. Në përgjithësi, burimet e internetit që gjenerojnë një shumë të trafikut cilësor konsiderohen më autoritative për shkak të arsyeve të mëposhtme:

    7)
  • Trafiku si një faktor i renditjes

Trafiku është i dobishëm për renditje në Google pasi ky motor kërkimi vlerëson një autoritet të burimit të internetit dhe rëndësinë nga numri i vizitorëve që vijnë në një faqe interneti nga kërkimi organik. Kjo do të thotë që një vend që merrni lidhje nga mund të rritet në cilësi dhe kështu të krijojë lidhje të tjera, duke e bërë lidhjen tuaj të brendshme të fortë me kalimin e kohës.

Faqe me një shumë të trafikut gjithashtu do të gjenerojnë trafik në faqen tuaj përmes backlinks

  • . Kjo do të ndikojë pozitivisht në konvertimin tuaj dhe do të rrisë autoritetin tuaj në sytë e Google. Edhe pse sa më i fuqishëm është ende në debat. Megjithatë, duhet të siguroheni që të shkoni në faqet që mund të sjellin trafik në faqet tuaja. Çdo herë që ndërtoni lidhjet, ju duhet të siguroheni që t'i vendosni ato në burime të ngjashme ose të njëjta të internetit për qëllimet tuaja të synuara faqe. Për më tepër, lidhjet duhet të integrohen në një përmbajtje relevante për t'u dhënë përdoruesve një kuptim të qartë të asaj që ata do të përballen pas lidhjes tuaj përbrenda Source .

December 22, 2017