Back to Question Center
0

Si të krijoni backlinks dofollow në mënyrë të drejtë?

1 answers:

Palidhjet janë thelbësore për çdo biznes online. Webmasters janë shumë të shqetësuar për të marrë backlinks në faqet e tyre të internetit, sepse ajo mund të kontribuojë përpjekjet SEO dhe për të rritur një gradë të internetit. Në këtë dritë të përditësimeve të fundit të rangut të Google, pronarët e faqeve të internetit kanë frikë të krijojnë backlinks me cilësi të ulët pasi mund të shkaktojnë rënie në renditje dhe pasoja të tjera të sanksioneve të Google. Kjo është arsyeja pse të gjithë webmasters janë në kërkim të burimeve të internetit të lartë PR për të ndërtuar backlinks mbi to. Numri i burimeve të tilla autoritative të internetit është i kufizuar dhe është e vështirë të sigurohen mundësi për ndërtimin e lidhjeve prej tyre. Megjithatë, nëse është e pamundur për kompaninë tuaj të krijojë marrëdhënie biznesi me faqet e internetit të PR, nuk është një arsye për t'u angazhuar në teknikat e ndërtimit të linkut spammy. Në vend të kësaj, ju duhet të kërkoni mënyra të tjera më të ndërlikuara për të bërë backlinks të lartë PR. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë se si të marrim backlinks nga PR10 site Wikipedia. Gjatë viteve, Wikipedia është bërë një problem i madh për shumicën e tregtarëve, pasi është pothuajse e pamundur të kapërcehet ky burim në Google. Megjithatë, ky konkurrent i përhershëm mund të sjellë përfitime për biznesin tuaj në formën e lidhjeve cilësore hyrëse. Wikipedia mund të përdoret nga marketerët e përmbajtjes për të asistuar me optimizimin e motorëve të kërkimit dhe për të kontribuar në misionin e burimit më të madh arsimor në botë.

Njerëzit shpesh keqkuptojnë rolin e backlinks në Wikipedia. Shumica e tyre mendojnë se është e mjaftueshme për të shtuar lidhjen e tyre në seksionin e "lidhjeve të jashtme" nëse përmbajtja është e rëndësishme për industrinë e tyre të internetit. Megjithatë, në të vërtetë, ajo nuk jep asnjë efekt fare. Nëse keni një qasje të zgjuar për të shtuar backlinks tuaj në Wikipedia, ajo do t'ju sjellë shumë rezultate pozitive. Përkundrazi, mund të shkaktojë shumë çështje, duke përfshirë edhe domenin tuaj të shtuar të listuar si spam dhe të ndaluar nga Wikipedia.

Në këtë artikull, unë do të ndaj me ju disa praktika më të mira në backlinks Wikipedia. Pra, nëse bëhet siç duhet, mund të jetë ende një përfitim i madh për optimizimin e kërkimit të faqes tuaj.

Si kanë ndryshuar backlinks në Wikipedia gjatë dekadës së fundit?

Wikipedia u lançua në vitin 2001 si burimi më i madh i uebit në botë. Në atë kohë backlinks blerjen dhe teknikat e tjera të lidhura spammy ndërtimit nuk ishin aq popullor. Kjo është arsyeja pse u lejua që të gjithë të krijojnë backlinks dofollow në Wikipedia. Megjithatë, me peshën e madhe të Google të Wikipedia dhe backlinks saj, webmasters ishin të shpejtë deri në efekt SEO. Që nga ajo kohë, Wikipedia ka ndryshuar një qëndrim në krijimin e backlinks dofollow në faqet e saj. Për të parandaluar sulme masive të spamit dhe shkelje të udhëzimeve të Google, Wikipedia lejon vendosjen e lidhjeve vetëm nofollow të cilat nuk transferojnë ndonjë lëng të lidhjes. Për më tepër, Wikipedia krijon një listë të prapme me qëllim që të bllokojë domenet që ata i konsiderojnë spam. Edhe pse backlinks nofollow kanë më pak efekt në SEO sesa ato që bëjnë ato, backlinks e Wikipedia janë ende disa prej kërkesave më të kërkuara në një treg digjital. Mund të shpjegohet me PageRank të lartë të këtij burimi dhe qëndrimit të duhur të Google ndaj lidhjeve nga ky burim Source .

December 22, 2017