Back to Question Center
0

A mund të krijoj backlinks me cilësi të lartë pa rrezikuar të dëmtojë renditjen time?

1 answers:

Vetëm faqet e internetit të besuara dhe bloget me autorizim të lartë PageRank dhe autoriteti i domenit janë vendet e duhura për të ndërtuar backlinks me cilësi të lartë. Në fakt, motorët e kërkimit po analizojnë këto kthime për të "kuptuar" se sa i respektuar është faqja juaj e internetit dhe sa vlerë reale ua jep përdoruesve. Kjo është arsyeja pse të kesh një profil të lidhjes së cilësisë organike për faqen ose blogun është aq shumë e rëndësishme, nëse nuk dëshiron që ajo të shfaqet diku shumë larg nga rezultatet e kërkimit më të lartë në SERP të Google. Në të njëjtën kohë, një profil i mirë organik sugjeron që ju do të ndërtoni backlinks cilësi të lartë vetëm në mënyrë të natyrshme dhe organike

. Për shembull, çdo operacion i ndërlikuar, i dyshimtë, me cilësi të ulët, manipuluese, komerciale ose shkëmbimi me lidhje janë ato më të urryer nga Google. Në fakt, veprime të tilla thjesht nuk përmbushin Udhëzimet kryesore të Webmasterit, të cilat përgjithësisht pranohen për zhvillimin e uebit dhe koncepti i përgjithshëm i Search Engine Optimization në shkallë. Pra, ajo që bën një strategji "të ligjshme" të ndërtimit të lidhjeve që kurrë nuk do të njihej si shkelje? Të gjitha që ju duhet është vetëm për të ndërtuar backlinks cilësi të lartë, pa aplikuar për ato që përmendëm tashmë skemave të ndërlikuar ose manipuluese të pa vlefshme nga motorët e kërkimit të mëdha. Vetëm bëni që gjërat të ndodhin natyrshëm.

Të jesh i mirë

Le të zbresim deri në pikën. Cila është qasja më e gabuar në ndërtimin e lidhjes së cilësisë? Unë besoj se të gjitha që ju duhet të ndiheni të sigurt është vetëm për të mbajtur veten larg nga "anën e errët". Asnjëherë mos shkoni për ndonjë teknikë SEO të Gray Hat ose Black-Hat, të cilat kanë për qëllim vetëm mashtrimin ose manipulimin me atë algoritëm të sofistikuar të përdorur nga Google për të përcaktuar pozicionin e rangut të çdo faqe në SERP. Në këtë mënyrë, nuk do të ketë hapësirë ​​për të justifikuar vendosjen e faqes tuaj ose blogun me dënimin e rangimit të Google.

Bëni përmbajtjen tuaj të shërbejë si një mekanizëm i dobishëm për të ndërtuar backlinks cilësi të lartë në mënyrën më të mirë natyrore të mundshme. Ndoshta kjo do të ishte në fund të fundit mënyra më e sigurt për ndërtimin e lidhjeve organike pa ndonjë rrezik për të dëmtuar renditjen tuaj Mos harroni - gjithmonë mund të merrni më shumë nga përmbajtja e rregullt e faqes tuaj - vetëm që të siguroheni që është unik, për audiencën tuaj të synuar. Në këtë mënyrë, do të jeni në gjendje të vazhdoni me fitimin e backlinks, lead, abonimet, aksionet, dhe përmend. Në të njëjtën kohë, ju do të vendosni veten si një udhëheqës i një industrie autoritative, duke fituar peshë edhe më të madhe me faqen tuaj ose blog - nga këndvështrimi i vizitorëve tuaj të mrekullueshëm, si dhe vetë motorët e kërkimit.

Më në fund, këtu janë disa pika plumb për ju që të filloni të lëvizni në rrugën e duhur. Në këtë mënyrë, ju mund të ndërtoni backlinks të cilësisë së lartë për qëllime SEO dhe të ndiheni të sigurt që nga fillimi:

  • Sigurohuni që përmbajtja juaj jo vetëm që ofron vlerë të lartë për njerëzit e duhur, por po e jep atë në një pika e udhëtimit të përdoruesit. Është koha për të kujtuar bazat e marketingut të mirë digjital të vjetër, apo jo?).
  • Bëhuni të mençur për të krijuar një prani të fortë në internet për faqen tuaj te internetit. Përfshihuni në komunitetet e interesuara dhe krijoni disa profile kryesore të biznesit për të shpërndarë shkrimet tuaja më të mira në Social Media.
  • Merrni parasysh ripërpunimin e një pjese të përmbajtjes tuaj të thjeshtë. Mos harroni, të gjitha që ju duhet për të nisur një ndërtesë thjesht natyrore lidhje - merrni përmbajtjen tuaj me vlerë ndarjen, duke përmendur, dhe duke u lidhur me të. Bëni që të ndodhë në një mënyrë pothuajse të vetë-shtyrë - ripërpunoni disa copëza përmbajtjesh të angazhuara dhe të vlefshme në diçka që patjetër është tërheqëse dhe tërheqëse, siç janë infografika të ndryshme, fletushka të dobishme dhe çdo mjet tjetër vizualizimi funksional i të dhënave. Kjo me të vërtetë punon për ndërtimin e lidhjeve, përveç mënyrës më të sigurtë të mundshme Source .

December 22, 2017