Back to Question Center
0

A mund të më ndihmoni të kuptoj përfitimet kryesore të faqeve të larta të PR për backlinks?

1 answers:

Sigurisht, nëse doni të shijoni një progres të vërtetë dhe të matshëm në SEO, është e domosdoshme që të krijoni një profil lidhjeje cilësore në faqen tuaj ose blog. Në ditët e sotme, ka tre faktorë kryesorë që e bëjnë profilin "ideal" të backlinks - relevancën, pluralitetin dhe cilësinë e tyre. Me sa duket, të gjitha lidhjet e cilësisë janë ndërtuar në mënyrë të natyrshme dhe vijnë nga burime të besuara vetëm me PageRank të lartë, autoritetin e domenit, autoritetin e faqes, etj.Por a do të thotë që ju duhet të zgjidhni vetëm faqet e internetit të PR për backlinks?

Unë besoj se jo, nuk ka. Pse kështu? Vetëm për shkak se gjërat e vërteta janë pak më komplekse. Unë do të thotë që të kesh po aq faqe të lartë të PR për backlinks të jetë e mundur, nuk do të të lejojë kurrë të shkosh kudo. Seriozisht, ne mund të marrim me lehtësi një lidhje të re PR9 ose ndoshta edhe PR10, për shembull nga WordPress. Çdo gjë mund të përfundojë vetëm në minuta - dhe ju jeni bërë. Pra, do të ishte një lidhje e tillë që të përfitonte, si mendoni ju? Në fakt, asgjë nuk vërteton një lidhje prapë të vendosur. Unë do të thotë se çdo backlink veçantë do të jetë gati i pavlefshëm, nëse nuk do të bëhet një pjesë organike e një profili të shumëllojshëm të lidhjes. Kjo është arsyeja pse unë rekomandoj bast në një shumicë për të ndërtuar lidhje me shumë vende polet përveç, e cila duhet të ketë një shumëllojshmëri të metrics të ndryshme, natyrisht duke përfshirë rezultatet e tyre të pabarabartë PageRank.

Megjithatë, është ende shumë e rëndësishme që të ketë një numër të mjaftueshëm të faqeve të larta të PR për backlinks. Gjëja është që motorët e kërkimit më të mëdhenj, si vetë Google, janë duke përdorur një sërë tre faktorësh kryesorë (i. e. , relevancën, diversitetin dhe cilësinë - pjesërisht kontribuar me pronën e PR) për të përcaktuar peshën dhe vlefshmërinë e vërtetë për çdo lidhje në faqen tuaj të internetit. Konsideroni përfitimet e mëposhtme kryesore të përdorimit të faqeve të larta të PR për backlinks. Mbani në mend, megjithatë, që ju do të jeni në gjendje t'i shijoni ato vetëm nëse keni një përmbajtje cilësore dhe të pastër. Përfitimet kryesore të lidhjeve të larta PR:

  • Pamje mjaft autoritative e faqes suaj ose blogun tuaj, nga këndvështrimi i motorëve të kërkimit më të mëdhenj, si Google vetë, si dhe Yahoo dhe Bing.
  • Trafiku potencialisht më i rëndësishëm i tërhequr në faqet tuaja të internetit, sigurisht duke pasur parasysh se përmbajtja juaj e cilësisë së lartë dhe ajo thjesht e rëndësishme është e mjaftueshme për të tërhequr disa interes nga përdoruesit e vërtetë, përfundimisht duke paguar një vizitë në faqen tuaj ose blog. Autoriteti më i fortë dhe besimi nga burimet e tjera autoritative që lidhen me burimet e uebit me PageRank të lartë do të njihet nga Google si një sinjal i rëndësishëm pozitive, kështu që faqja juaj ose blogi do të vlen të fitohen një pozitë më të lartë në SERPs.
  • Pozicioni i rangut të lartë të kërkimit ofron një potencial të mirë për të pompuar një trafik të internetit në rritje, duke treguar kështu dritën e gjelbër për një ekspozim më të gjerë në kërkimin në internet, duke i kthyer në të njëjtën kohë klientët tuaj potencialë në ato reale, në shitje më të mëdha në shkallë.
  • Të krijoni një ndërgjegjësim më të mirë publik, duke përmirësuar përgjithësisht praninë tuaj në internet dhe duke kontribuar në një markë më të famshme të biznesit tuaj Source .

December 22, 2017