Back to Question Center
0

Si të merrni një listë të. faqet e edu për backlinks?

1 answers:

Duke marrë lidhje nga faqet e internetit të autoritetit të lartë është e njëjta gjë si marrjen e tyre. faqet e edu si motorë kërkimi tërheqin këto vende si të respektuara, të vlefshme për përdoruesit dhe autoritativë të lartë. Në shumicën e rasteve, është e vështirë për të bërë një listë të. faqet e edu për backlinks nëse jeni domen i vogël ose i krijuar kohët e fundit. Për më tepër, nëse po zhvilloni biznesin tuaj online, jo në arsim apo në industrinë qeveritare, do të jetë problematike të ofroni. faqet e edy lexuesit me përmbajtje që mund të jetë interesante për ta.

Kur jeni duke ndërtuar lidhje, ju duhet t'i kushtoni vëmendje Autoritetit të Domenit dhe Vlerësimit të Domainit. Këto dy vlerësime të vlerësimit të cilësisë së internetit janë të ngjashme dhe shërbejnë për të përcaktuar se si një lidhje e rëndësishme do të ishte nga një vend specifik. Duke vendosur lidhjet tuaja në autoritet të lartë. edu, faqet e internetit ju japin përfitime të shumta. Para së gjithash, ju mund të renditni lehtë përmbajtjen tuaj përmes. edu, dhe ka shumë të ngjarë që do të marrë gradën më të lartë brenda një periudhe relativisht të shkurtër. Për më tepër, ju do të merrni lëng të rëndësishëm lidhje përmes këtyre lidhjeve të jashtme.

Ky artikull është i përkushtuar për teknikat e ndërtimit të linkut që shërbejnë për të krijuar një listë të. edu faqet për backlinks. Unë do t'ju mësoj se si të ngjiteni në radhët dhe të merrni autoritetin tuaj të domain më të lartë.

Merrni backlinks nga PR lartë.

Nëse dëshironi të merrni lidhje më të rëndësishme përbrenda, ju duhet të përmirësoni faqen tuaj të parë së pari (gabime të saktë në kod, krijoni sistem të mirë ndërlidhës, zgjedhni meta të dhëna dhe krijoni përmbajtje të vlefshme).

Më e vlefshme dhe e dëshirueshme për burimet e internetit të mundësive për ndërtimin e lidhjeve përfshijnë Wikipedia,. gov dhe. edu domains. Këto vende mbartin një lloj tjetër të peshës me Google. Këto burime të internetit mbartin shumë vlerë për përdoruesit dhe çdo lidhje që vendoset në faqet e tyre gjithashtu mund të besohet.

Le të diskutojmë më të detajuar mënyrat e marrjes. edu dhe. gov backlink:

  • Blog komentuar

Si rregull. edu dhe. faqet e internetit të qeverisë kanë bloget ku post varied përmbajtje kërkimore-bazë dhe arsimore. Ju mund ta injoroni këtë mundësi për ndërtimin e lidhjes. Kjo është arsyeja pse në qoftë se ju mund të ndiqni strategjinë tuaj të ndërtimit të lidhjeve dhe të filloni me fundin në mendje, disa nga përmbajtjet që synoni të ndërtoni, mund të keni tashmë. gov ose. edu faqet që tregojnë atë. Zbatimi i kësaj teknike të ndërtimit të lidhjes, do të keni mundësi të merrni lidhjet kontekstuale përbrenda brenda përmbajtjes suaj.

Është e arsyeshme që të ofrohen bursa për institucione të ndryshme arsimore, veçanërisht për ata që, të paktën disi, kanë të bëjnë me industrinë tuaj. Për shembull, nëse keni pajisje medicinale me pakicë, ju mund të bashkëpunoni me universitete mjekësore duke u ofruar nxënësve të tyre zbritje, dhurata ose bursa. Kjo do t'ju ndihmojë të ktheheni në kamare tuaj dhe të merrni lëng të lidhur link nga PR lartë. edu burime web. Për më tepër, ju mund të keni studentët të dorëzojnë punë për ju, që ju mund të përdorni nga ana tjetër si përmbajtje. Dhe nëse gjeni një shkrimtar të mirë, mund ta punësoni atë si një shkrimtar përmbajtësish për kompaninë tuaj në baza të rregullta Source .

December 22, 2017