Back to Question Center
0

Si të krijoni backlink online?

1 answers:

Ky artikull është i përkushtuar për promovimin online të biznesit të artit përmes fushatës së ndërtimit të lidhjeve të krijuara mirë. Përmirësimi i rangut të kërkimit të faqes suaj ju ndihmon të gjeni në kërkim në internet dhe të rrisni shanset tuaj për të përmirësuar vetëdijen tuaj dhe autoritetin si dhe për të tërhequr më shumë klientë që paguajnë.

Çfarë mund të bëjnë artistët për të sjellë më shumë trafik cilësor në faqet e tyre të internetit? Një nga drejtuesit më të mëdhenj të trafikut organik është kërkimi. Kjo është arsyeja pse lidhja e faqes tënde shfaqet në kërkimet në internet mund të kontribuojë në përpjekjet tuaja në SEO. Teknikat efektive të optimizimit të motorëve të kërkimit përfshijnë kërkimet me fjalë kyçe dhe zbatimin e tyre të saktë. Për më tepër, për të marrë një rritje të dukshme në renditje, duhet të përditësoni vazhdimisht përmbajtjen tuaj dhe të shkruani mbi interesat e rëndësishme për temat e klientit tuaj potencial. Megjithatë, një nga mënyrat më të lehta për të përmirësuar SEO faqen tuaj të artit është duke fituar backlinks. Duhet të siguroheni se ato janë cilësore dhe relevante. Përndryshe, ju rrezikoni të humbni pozicionet tuaja SERP. Sa më shumë renditet vendi tjetër, aq më shumë lidhje me lëngun e lidhjes ofron. Google, si dhe motorë të tjerë të kërkimit të shquar, vlerësojnë një burim të uebit nga cilësia e lidhjeve të jashtme që tregojnë për të. Kjo i ndihmon ata të dallojnë një faqe të denjë të vizitës nga të tjerët. Getting shtyp nga bloget dhe platformat e mediave është një mundësi e përkryer për të ndërtuar një lidhje të fortë lidhje. Shkrimi i posteve të mysafirëve në lidhje me bloget dhe faqet e internetit të industrisë mund të jenë shumë të dobishme. Megjithatë, ka disa webmasters të cilët nuk kanë kohë dhe dëshirë për të investuar në teknikat e mëposhtme ndërtimin e lidhjeve. Sidoqoftë, ekziston një rrugë e mirë. Ata mund të krijojnë backlinks e tyre online duke kontribuar në burimet e internetit që kanë shumë ndjekës dhe lejojnë publikimet e mysafirëve në faqet e tyre të internetit.

Në këtë artikull do të diskutojmë më hollësisht se cilat burime interneti mund t'ju ndihmojnë për të rritur gradën tuaj të artit duke vendosur referenca në faqet e tyre.

Ne vendosëm t'ju sugjerojmë disa faqe të vlefshme që mund të ju japin backlinks cilësore në internet dhe të rrisni ndërgjegjësimin dhe reputacionin e biznesit tuaj të artit. Medium

Mesatare është një faqe interneti e mirënjohur që përditëson vazhdimisht përmbajtjen dhe inkurajon blogerët dhe pronarët e bizneseve të vetë-publikojnë artikuj cilësorë në Faqet. Artikulli juaj mund të jetë i çfarëdo teme dhe mund të përmbajë vizualizime siç janë videot, imazhet, infografikat dhe kështu me radhë. Kjo është një mundësi e përkryer për artistët vizualë dhe krijuesit pasi ato përcjellin një informacion të rëndësishëm në lidhje me markën e tyre jo vetëm përmes fjalëve. Artikujt që marrin shumë pëlqime dhe aksionet bëhen TOP dhe mbeten të dukshme për të gjithë vizitorët e internetit për një kohë të gjatë. Quora

Quora është një burim web-pyetjeje dhe përgjigjeje ku mendja dhe ekspertët reagojnë ndaj pyetjet ku ata ndjehen profesionistë. Kjo platformë u jep mundësi tregtarëve dhe blogerëve online të krijojnë profilin e tyre personal dhe të shkruajnë mesazhe në blog për çdo temë që ata dëshirojnë. Megjithatë, jo të gjitha postimet meritojnë të postohen në faqet e Quorës. Prandaj sigurohuni që përgjigjet tuaja janë të bazuara në hulumtime dhe interesante Source .

December 22, 2017