Back to Question Center
0

Cilat janë mjetet që mund t'ju sjellin backlinks më të vlefshme?

1 answers:

Nëse krijoni një faqe interneti dhe doni të shtyni atë në TOP të motorëve të kërkimit, nuk duhet vetëm të prodhoni përmbajtje me cilësi të lartë, por gjithashtu përqendroni vëmendjen dhe përpjekjet tuaja në një strategji të ndërtimit të linkut. Nëse ju dëshironi të merrni vetëm backlinks organike në faqen tuaj, vjedhin backlinks tuaj konkurrent apo të merrni backlinks paguar, ju duhet të keni një plan veprimi i zhytur në mendime. Pika thelbësore e planit tuaj duhet të jetë krijimi i përmbajtjes cilësore. Sa më shumë përmbajtje që publikoni, aq më shumë shanse natyrisht do të keni lidhje hyrëse. Sidoqoftë, në të vërtetë, nuk mund t'ju japë garanci se do të krijoni një profil të mirë ndërtimi të lidhjes. Tims, kur spam, backlinks me cilësi të ulët mund të kontribuojnë në përpjekjet tuaja për SEO dhe për të ngritur pozicionin tënd të faqes në faqen e rezultateve të kërkimit, ishin zhdukur. Që nga Google është përditësuar algoritmi i saj i rangimit, backlinks spammy shkaktojnë më shumë dëm sesa të mirë për një fushatë optimizimi të faqes së internetit. Në ditët e sotme, vetëm cilësia e lidhjeve hyrëse është me rëndësi të madhe. Meqë backlinks mbesin një faktor i rëndësishëm në renditje, ju duhet të zbatoni strategji efikase për ndërtimin e lidhjes në faqen tuaj. Një qasje për të lidhur fushatën e ndërtimit varet nga lloji i internetit që keni dhe qëllimet tuaja të biznesit. Pavarësisht se ku qëndroni, është me rëndësi të kaloni kohë duke mësuar më shumë rreth backlinks (mjete kthyese) që janë të dizajnuara për t'ju ndihmuar të gjeneroni rezultate pozitive për renditjen e motorëve të kërkimit.

Në këtë artikull do të gjeni disa mjete profesionale që mund t'ju ndihmojnë të krijoni një fushatë fitimprurëse për ngritjen e lidhjeve dhe të përmirësoni vetëdijen tuaj të markës.

Mjetet e ndërtimit të lidhjes së cilësisë

Semalt Auto SEO është një mjet unik i motor kërkimi optimization për promovimin e internetit. Është projektuar për ata tregtarë online të cilët do të dëshironin të merrnin vazhdimisht lidhje të reja relevante pa investuar shumë para në atë sferë optimizimi off-site. Ky mjet u siguron përdoruesve një kompleks shërbimesh optimizuese të ndryshme që përfshijnë hulumtime me fjalë kyçe, analizë të site-it, hulumtime në uebfaqe, korrigjim i gabimeve të faqes, ndërtim i lidhjeve, azhurnim i renditjes dhe mbështetje me klientët. Semalt Auto SEO ndihmon për të marrë lëng organik lidhje nga autoritative dhe relevante për faqet tuaja ngrohtë të tregut. Baza e tyre përbëhet nga më shumë se 50,000 vende partnere me cilësi të lartë në lëndë të ndryshme, prandaj ky mjet do të plotësojë të gjitha nevojat e biznesit. Një përfitim më shumë i këtyre shërbimeve është që të gjitha backlinks janë të integruar në përmbajtje unike dhe relevante të cilat mund të jenë hartuar nga copywriters profesionistë Semalt. Ndërtimi i lidhjes kryhet gradualisht sipas raportit: 40% - lidhjet e spirancës; 50% - lidhje jo të ankorimit; 10% - lidhjet e markes. BackLinker është një mjet i cili automatikisht ndërton mijëra backlinks të cilësisë së lartë për faqen tuaj të internetit

    . Ky mjet gjeneron lidhje të jashtme në uebsajtet e mirënjohura të mirënjohura të cilat shpesh shqyrtohen nga botët e kërkimit. Ka dy opsione të mundshme që mund të përdorni për të paraqitur faqet e internetit të qasshme (2500 + backlinks me cilësi të lartë) dhe faqet e internetit premium (100 backlinks me cilësi të lartë).

Ky mjet përdoret si zgjerim i Google Chrome. Kjo është arsyeja pse është e lehtë të përdorësh "Kontrollo lidhjet e mia" për strategjinë e optimizimit të motorëve të kërkimit. Ky mjet ndihmon në krijimin e lidhjeve hyrëse me cilësi të lartë me ndihmën e zëvendësimit të lidhjeve të thyera në burime të tjera të uebit. Kjo lejon për të përshpejtuar një proces duke punuar si një kontrollues backlink. Me këtë zgjerim, ju mund të shpejt të skanoni ndonjë faqe në lidhje me lidhjet e thyera Source .

December 22, 2017