Back to Question Center
0

A mund të shfrytëzoj çdo backlink në listën e faqeve të internetit të konkurrentit tim?

1 answers:

Po, është e mundur të përfitosh nga lidhja e prapme në listën e faqeve të internetit (profili) të rivalëve tuaj të tregut. Nëse jeni të gatshëm dhe të gatshëm të merrni më shumë lidhje me cilësinë në blogun tuaj ose faqen e internetit të biznesit, ndjehuni i lirë të ndiqni një udhëzues të shkurtër më poshtë. Epo, para se të fillojmë, më lejoni të ju tregoj një seri të shkurtër të mjeteve të mia kërkimore të preferuara për të spiunuar konkurrentët tuaj. Konsideroni përdorimin e tyre për të zbuluar çdo backlink në listën e faqeve të internetit për ndoshta ndonjë faqe të gjetur në internet.

backlink website list

Këtu janë ndihmësit më të mirë të mia në internet që përdorin zakonisht për të hulumtuar profilet e faqeve të internetit të mia dhe disa nga kundërshtarët më të suksesshëm: Çdo mjet nga kjo listë ka një performancë të provuar në përdorim në fusha të ndryshme të performancës së zakonshme të internetit, pavarësisht nga:

lidhni kërkimin dhe analizën e ndërtimit. Sigurisht, secili prej tyre ka anët e veta më të forta, funksionet specifike, mundësitë personale, si dhe vendet e dobëta dhe kushtet individuale të përdorimit. Gjithashtu, secili prej tyre ka një version bazë të disponueshëm në qasje të lirë falas. Dhe ata kanë shumë gjëra të përbashkëta, të paktën në lidhje me kontrollin e çdo lidhjeje në listën e faqeve të internetit, si dhe sigurimin e një depërtimi të vlefshëm praktik. Kur bëhet e drejtë, gjithçka bëhet mjaft e thjeshtë - sapo të njihni veprimet dhe synimet e tanishme të konkurrentëve tuaj më të afërt, ju mund të krijoni strategjinë e duhur për të qëndruar jashtë dhe për të marrë drejtimin me blogun ose faqen tuaj. Më poshtë vjen një plan veprimi standard i zbatueshëm për pjesën më të madhe të mjeteve të kontrollit të backlink modern, përveç atyre të paraqitura më parë. Sigurohuni që të ndiqni këto hapa të thjeshtë. Analizoni çdo backlink në listën e faqeve të internetit të kundërshtarëve tuaj për avantazhin tuaj.
  1. Klikoni në kutinë standarde të kërkimit për të hyrë në URL-në e faqes që dëshironi të inspektoni. Ju jeni të lirë të hulumtoni ose faqen tuaj personale ose ndonjë faqe tjetër që ka nevojë për kërkime konkurruese të backlink. Sa për mua, thjesht përdorja faqen e internetit të rivalit tim në një dritare të veçantë për të pasur çdo kopje të kopjuar të URL-ve pa qenë potencialisht gabimisht.
  1. Çdo seksion standard për lundrim do t'ju tregojë çdo lidhje që tregon faqen e internetit ose blogun që po kërkoni. Në këtë mënyrë, mund t'i eksportoje të gjitha të dhënat mbi referimin e titujve të faqeve dhe referimin e URL-ve të faqes në një tabelë të vetme për t'i bërë gjërat më të lehtë. Sigurisht, ka mundësi të ndryshme për të ruajtur të gjitha gjetjet e tua të konsoliduara - çdo mjet do t'ju ofrojë për ta eksportuar atë në një. CSV file, tabelë standarde Excel, ose një. txt file. Është vetëm tek ju që të vendosni. Pasi të keni një pasqyrë të plotë të të gjithë faqes së lidhjes së faqes së internetit, ka të ngjarë që tashmë të keni një ide pak a shumë të qartë hapi tjetër në shkallë. Vini re, megjithatë, se disa nga konkurrentët tuaj të thjeshtë mund të kenë lehtësisht një portofol të madh të vijës që vijnë për shembull në mijëra lidhje të ndryshme. Kjo është arsyeja pse duhet të jeni të kujdesshëm kur kreheni përmes një spreadsheet të tillë të dërrmuar - vetëm të jeni të durueshëm dhe të vazhdueshëm për të renditur rezultatet tuaja në mënyrë korrekte.

Pra, kjo është mënyra e drejtë për të trajtuar një analizë efektive të lidhjes së prapme për të përfituar nga gjetjet më të mira të konkurrentëve më të suksesshëm. Vini re, megjithatë, se ka lloje të ndryshme të backlinks. Për t'u siguruar që nuk i keni lënë ato, konsideroni opsionet e mëposhtme të klasifikimit: teksti lidhet me veten, lidhjet e imazhit, lidhjet e kornizës dhe formës Source . Paç fat!

December 22, 2017