Back to Question Center
0

A ndihmon SEO për të nxitur një biznes? Përgjigje nga eksperti i Semalt

1 answers:

Përgjigja e thjeshtë për këtë është se ndihmon në përmirësimin e dukshmërisë së faqes në internet nga audienca e synuar. Shumica e njerëzve në fillim gjejnë mallra dhe shërbime që kërkojnë në internet duke bërë pyetje mbi motorë kërkimi . Prandaj, nëse përputhet me kriteret e kërkimit, uebfaqja shfaqet në listën e rezultateve. Ka mënyra të tjera për të tregtuar markën duke përdorur email, media sociale, dhe reklama nga TV apo radio - venda de oculos. Dallimi i SEO nga format e tjera të marketingut është se një pronar i faqes merr për të reklamuar produktet dhe shërbimet e tyre për njerëzit që kërkojnë për to. Gjithashtu, SEO lejon audiencën e synuar të kontrollojë atë që ata gjejnë, çfarë duan dhe kur e duan.

Pavarësisht nga ekspertët që pretendojnë se nuk ka garanci kur bëhet fjalë për SEO, është e rëndësishme që të përfshihet një shitës profesional i SEO (SEO) pasi rrit mundësinë e suksesit dhe përmirësimin e ROI.

Nuk ka rëndësi nëse dikush dëshiron të punojë me një furnizues, ose të punësojë një punonjës profesional SEO, Aleksandër Peresunko, Menaxheri i Suksesit të Konsumatorëve të Semalt , përshkruan gjërat për t'u kujdesur për:

, 1. Përvoja praktike për zbatimin e suksesshëm

Aktualisht, ka shumë njerëz në treg që flasin ose kuptojnë gjuhën e SEO. Megjithatë, nuk ka industri të pranuar mënyrë ose metodë të njohur për të vlerësuar nëse një person është i madh në SEO si ata pretendojnë. Dikush mund të shfrytëzojë mundësinë për të kërkuar kandidatët e shembujve aktualë të fjalë kyçe, apo kompanitë e mëparshme që dëshirojnë të ofrojnë referime tek shitësi. Në fund, kompania përfundon me një person që ka bërë SEO herë të shumëfishta dhe jo individë që pretendojnë të dinë se si të shkojnë për të.

2. Jack e të gjithë profesionistëve të tregtisë

3. Ekspertët që ofrojnë garanci

Shumë shitës dhe ekspertë të vetëshpallur u tregojnë klientëve se nuk ka garanci kur përdor SEO. Është e vërtetë në një kuptim literal pasi që interneti mund të mbyllet, ose motorët e kërkimit zhduken. Megjithatë, këto janë pothuajse të pamundura. Përveç rasteve të rralla si këto, ka disa arsye pse profesionistët duhet të ofrojnë shpresa dhe garanci të arsyeshme për klientët e tyre. Si e tillë, kur kërkoni një shitës profesional, shtyni për të punuar me një të gatshëm të angazhohet ashtu siç duan garanci me financat në këmbim.

4. Në varësi të mendimeve dhe spekulimeve të njerëzve të tjerë

Gjëja më e keqe që mund të bëni ndonjëherë është të punësojë një shitës që mbështetet në udhëheqësit e mendimit. Nuk është se ato nuk janë të vlefshme, vetëm se pronarët duhet të mbeten të kujdesshëm. Meqenëse mjetet dhe burimet e disponueshme janë të mjaftueshme për të informuar mbi mënyrën më të mirë për të tejkaluar ndonjë fjalë kyçe, është e kotë të mbështeteni tek njerëzit e tjerë nëse faktet janë aty.

Konkluzioni

Mos vendosni për ndonjë gjë tjetër përveç një eksperti kur është fjala për SEO. Nëse nuk mund t'i përballoni, atëherë kërkoni një strategji më të lirë të marketingut dixhital. SEO prodhon kthime fitimprurëse nëse i jepet kohë. Mos harroni katër pikat e mësipërme kur zgjedh një shitës.

November 29, 2017