Back to Question Center
0

Aksionet Semalt 10 Easy Hits për të rritur SEO

1 answers:

Kur është fjala për të folur për shikueshmërinë në internet dhe search engine optimization, një nga gjërat më të zakonshme që vijnë në mendje është se si të optimizoni faqet dhe të përdorin meta përshkrimet si dhe fjalë kyçe në përmbajtjen tonë . Ka strategji dhe metoda të ndryshme për të cilat ju duhet të kujdeseni, pa marrë parasysh që jeni duke bërë SEO në faqe ose jashtë SEO faqe. Interneti është një peizazh i gjerë me triliona faqet e internetit, kështu që ju mund të sjellni markën tuaj në rezultatet e kërkimit vetëm nëse e dini se si të targetoni audiencën e duhur.

Këtu janë disa hapa të shpejtë nga Jason Adler, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt , për të përmirësuar SEO në një masë të madhe.

№1 Zgjeroni Listat tuaja Lokale

Gjëja e parë që duhet të bëni është të zgjedhni listat tuaja lokale. Konsistenca është shumë e rëndësishme në World Wide Web dhe mund të jetë e vështirë për njerëzit që të kalojnë shumë kohë në faqen tuaj te internetit - misure scrivania. Kjo është arsyeja pse ju duhet t'i tërheqni ata drejt marrëveshjeve të drejtpërdrejta dhe të mahnitshme vetëm. Një listë lokale përbëhet nga numri i telefonit, adresa, ID e postës elektronike dhe informacione të tjera të tilla. Duke iu ofruar klientëve tuaj, ju mund të siguroheni se janë në duart e sigurta dhe jeni gati të merrni seriozisht urdhrat e tyre.

№2 Menaxhoni reputacionin tuaj

Është shumë e rëndësishme për të menaxhuar reputacionin tuaj online. Për këtë, duhet të përqendroheni në marrjen e shumë kritikave pozitive, reagimeve të mira dhe vlerësimeve në internet dhe komenteve që flasin për veten e tyre për legjitimitetin dhe besueshmërinë tuaj. Kjo do t'u jepte motorëve të kërkimit një ide se sa i besueshëm dhe i fokusuar jeni në lidhje me biznesin tuaj.

№3 vazhdimisht rifreskoni listën tuaj të fjalëkalimeve

Ju duhet të rifreskoni listën tuaj të fjalëve në baza të rregullta. Nëse jeni duke krijuar shumë artikuj në ditë, ju do të duhet të siguroheni që asnjë fjalë kyçe të mos përsëritet..Përndryshe, ju mund të vendosni një kohë të javës dhe të bëni një listë të fjalë kyçe që dëshironi të synoni në ditët e ardhshme.

№4 Mos rezervoni SEO për faqen tuaj të korporatës

Kompani të ndryshme rezervojnë SEO për faqet e tyre të korporatave. Nëse po bën të njëjtën gjë, më lejoni t'ju them se jeni duke bërë një gabim të madh. Në vend të kësaj, ndonjëherë duhet të shpenzoni në titujt e faqeve, përshkrimet, përmbajtjen e cilësisë dhe imazhet tuaja.

№5 Krijoni Përmbajtje Cilësore

Ne nuk mund të neglizhojmë rëndësinë e artikujve të cilësisë dhe përdorimin e duhur të fjalë kyçe në to. Ju nuk keni nevojë të publikoni shumë artikuj me cilësi të ulët çdo ditë. Në vend të kësaj, duhet të përqendrohesh në botimin e materialeve cilësore dhe vazhdimisht të ruash dukshmërinë e faqes suaj.

№6 Lidhu faqet tuaja së bashku

Nëse keni faqe të shumta, do të ishte mirë t'i lidhni së bashku. Kjo është një nga teknikat më të mira SEO, dhe shumë ekspertë e rekomandojnë atë për klientët e tyre.

№7 Përdorni fjalët tuaja

Kur krijoni lidhje, ju duhet të përdorni fjalët tuaja dhe të mos mbështeteni në fjalët e faqeve të tjera. Duhet të përdorni gjithmonë tekste ankorimi dhe të lidhni artikujt tuaj të ndryshëm në mënyrë që gjithnjë e më shumë përdorues të angazhohen.

№8 Mos e neglizhoni kanalin tuaj në YouTube

Nëse doni të merrni gradën më të mirë në rezultatet e kërkimit, nuk duhet të shpërfillni kanalin tuaj YouTube dhe ta lidhni atë me faqen tuaj te internetit. Ngarkoni videot cilësore në këtë kanal dhe Google mund të caktojë pikat e bonusit të faqes tuaj dhe një gradë të shkëlqyeshme. Embed videot tuaja në artikujt tuaj për të tërhequr shumë njerëz.

№ 9 Mbani Komunitetet tuaja Sociale Buzzing

Një nga mënyrat më të lehta për të arritur sukses në internet është bashkimi i komuniteteve sociale. Duhet të përdorni rregullisht Facebook, Twitter, LinkedIn dhe Google+, cilat janë faqet më të mira të rrjeteve sociale.

№10 Mobile është çelësi në vitin 2017

Është e vërtetë që faqet miqësore me celular ka mundësi të angazhojnë më shumë vizitorë. Bëni faqen tuaj të përgjegjshme dhe Google miqësore për të arritur rezultate të shkëlqyera. Google jep gradën më të mirë në faqet që mund të shihen në të gjitha llojet e pajisjeve në një mënyrë më të mirë.

November 29, 2017