Back to Question Center
0

Çdo gjë që duhet të dini rreth SEO - Ekspert i Semalt

1 answers:

Search Engine Optimization është një marketing dixhital teknikë për shkak të të cilave përdoruesit marrin trafikun nga vizitorët e kërkimit në kërkim të disa llojeve të përmbajtjes specifike të internetit. SEO përfshin aspekte të rëndësishme të marketingut të përmbajtjes dhe dizajnit të marketingut dixhital, të cilat kanë tendencë të ndikojnë në mënyrën se si faqet e internetit ndërveprojnë me klientët e tyre. Në të njëjtën mënyrë, faqet e internetit kanë tendencë të ndikojnë në renditjen e tyre në mënyrën se si algoritmi i motorëve të kërkimit prodhon radhët në SERP. SEO mund të bëjë që faqja juaj të arrijë një pozitë të favorshme në motorët e kërkimit për disa kushte specifike kërkimi. Kompanitë e suksesshme kanë faqe të shumta SEO për faqet e tyre të internetit. Lisa Mitchell, Menaxheri i Suksesit të Konsumatorëve , beson se disa prej gjërave më të mira që ju duhet të dini përfshijnë:

, 1 - semi dedicado. Krijo përmbajtje të mirë. Rëndësia e përmbajtjes është një nga metodat më të mira që e bën një faqe interneti të renditet mirë në motorët e kërkimit. Si rezultat, ju duhet të shkruani përmbajtje që është relevante, si dhe autoritet në kamare tuaj. Algoritmet e motorëve të kërkimit mund t'ju rendisin lartë në SERP të fjalë kyçe të pranishme në përmbajtjen tuaj.

2. UX është e rëndësishme. Faqosja e faqes luan një rol vendimtar në bërjen e tërheqjes së internetit tuaj. Përdoruesi ka tendencë të ketë kohë të lartë angazhimi në një vend që është i mirë në kërkim sesa ai që nuk është tërheqës. UX është një nga faktorët e rangimit që mund ta bëjnë faqen tuaj të parë në faqen e kërkimit të Google. Ju duhet të konsideroni të investoni disa prekje të shkëlqyera në hartimin e faqes suaj të internetit.

, 3. Backlinking është e rëndësishme. Një pjesë e aktiviteteve të tjera të SEO si kërkimi i fjalë kyçe, është e rëndësishme të krijohen backlinks të mira legale për aplikim në faqen tuaj dhe aktivitete të tjera. Ktheni në dukje që faqja juaj e internetit rrit autoritetin e domenit tuaj duke e bërë atë të dallojë në rezultatet e motor kërkimi..Ju mund të përfitoni nga trafiku i cili mund të vijë nga aktivitete të dobishme të SEO-it, siç është dërgimi i mysafirëve dhe dhënia e donacioneve organizatave jofitimprurëse.

, 4. Fuqia e analytics. Disa mjete që ofrojnë metrics biznesit mund të jenë me rëndësi të madhe për një master web kur kryejnë SEO. Për shembull, mund të keni mundësi të gjurmoni dhe monitoroni progresin e fushatës tuaj SEO duke përdorur këto mjete. Është gjithashtu e mundur të bëhen rregullimet e nevojshme për mënyrën se si mjetet punojnë në faqen tuaj te internetit. Mbizotërimi në kamare juaj mund të jetë lehtë kundër konkurrentëve kryesorë të mënyrës në të cilën punon faqja juaj. Ju mund të arrini përfitime të shumta duke e bërë faqen tuaj të madhe në fushatën SEO.

, 5. Çështjet e Social Media Marketing Një nga mënyrat se si informacioni merr viral është përmes ndarjes. Faqet e mediave sociale bëjnë të ardhurat e tyre duke ndarë përmbajtjen virale. Përdoruesit mund të kalojnë lidhje në faqen tuaj nëpër rrjetet e palëve të interesuara.

, 6. Krijimi i përmbajtjes është vetëm një pjesë e SEO. Marketingu i përmbajtjes është një teknikë e rëndësishme që marketistët duhet të përdorin në fushatat e tyre. Për shembull, është e mundur të bëjmë një fushatë të suksesshme marketingu kur bëjmë përmbajtje për faqen tuaj te internetit. Për fat të keq, ajo përbën vetëm gjysmën e procesit të përgjithshëm SEO.

7. Shmangni ndëshkimet e Google. Black hat SEO mund të kushtojë faqen tuaj te internetit një dënim të ashpër të renditjes. Shmangni taktikat e paligjshme siç janë mbushja e fjalëve, si dhe aplikimi i SEO negative për konkurrentin tuaj. Ky proces mund të përmirësojë mënyrën në të cilën njerëzit ndërveprojnë me faqen tuaj te internetit.

November 29, 2017