Back to Question Center
0

Ekspert i Semalt: Çfarë Përmbajtja ju nevojitet?

1 answers:

Nëse jeni i ri për të kërkuar marketing, ndoshta keni dëgjuar shprehjen " përmbajtje SEO ".

Ky udhëzues aktual, i siguruar nga Andrew Dyhan, Menaxheri i Suksesit të Konsumatorëve të Semalt , ka për qëllim t'i përgjigjet tri pyetjeve:

1. Çfarë është përmbajtja e optimizimit të motor kërkimi?

2 - laptop computer hire. Cilat lloje të përmbajtjes së optimizimit të motorëve të kërkimit janë atje?

3. Cila është teknika e përmbajtjes së optimizimit të motorit të kërkimit?

Çfarë është përmbajtja SEO? Përmbajtja e optimizimit të faqeve të internetit është çështja e bërë me objektivin për të përzënë trafikun e kërkimit në internet.

Llojet e përmbajtjes SEO

Përmbajtja e optimizimit të Web-it mund të inkorporojë një nga të mëposhtmet:

Artikujt Faqe

Këto janë bazat e ndonjë faqe të internetit me pakicë në internet.

Hyrjet në Blog

Një blog është një nga qasjet më pak të kërkueshme për të bërë një rrjedhë zakonore të përmbajtjes së zgjerimit të faqes së internetit . Të gjitha në të gjitha, blog entries janë gjithashtu joshës dhe më të prirur për të tërhequr në bashkime se faqet e artikullit, kështu që ata mund të jenë një qasje e jashtëzakonshme për të ushqejë disa specialist për faqen tuaj te internetit.

, Artikujt

Ky është lloji kryesor i përmbajtjes që do të zbuloni në shumicën e gazetave.

, listat

Një listë është me të vërtetë vetëm një pjesë e artikullit, por duke e rrethuar atë si një rundown bën më pak të kërkuar për të shqyrtuar. Këto lloje titujsh gjithashtu duket të jenë më interaktive kur gjenden në artikujt e pyetjeve ose platformat e rrjeteve online

, Guides

Një udhëzues është një përmbajtje më e zgjeruar e përmbajtjes që zbulon thellësisht se si të bëhet diçka.

, videos

Gjithsesi, në internet ka më pak video në krahasim me faqet e përmbajtjes. Prandaj, mund të jetë më e thjeshtë të renditet në faqen primare për një fjalëkalim agresiv duke bërë një video dhe jo një artikull.

Udhëzimet për të ndërtuar SEO Content

Me shansin që ju keni dhënë përmbajtje në një mënyrë të pakujdesshme, duke besuar dhe duke kërkuar që disa prej tyre në pozicionet afatgjata, është një mundësi ideale për të mbyllur dhe përqendruar në një metodologji më të qëllimshme të përmbajtjes së dizajnit të faqes së internetit .

Këtu janë katër faza për të karakterizuar dhe rafinuar përmbajtjen tuaj të optimizimit të motorëve të kërkimit:

Konsideroni klientin tuaj

Njihni klientët tuaj - programi juaj i analytics mund t'ju mundësojë që të merrni një pasqyrë më të thellë të klientit tuaj. Konsideroni punësimin e menaxherëve të cilët do të flasin për klientët tuaj optimale faqe.

Bëni një kalendar redaktues

Kur keni një mendim se kush jeni duke u fokusuar dhe pse, mund të filloni të hartoni një kalendar redaktues, i cili paraqet një plan që drejton kur do të shpërndani përmbajtje të re dhe çfarë lloj problemi do të jetë.

Përdor Google Calendar (Outlook) - ndani orarin e publikimit me gjithë grupin tuaj promovues. Orar përditësimet për shkrimtarin, kështu që ata marrin një njoftim kur një datë e duhur është pothuajse.

Analizo dhe rivlerëso

Në fund të fundit, mbeteni mbi analitikën e faqes suaj të internetit. Përsërisni vazhdimisht përmbajtjen e optimizimit të motorëve të kërkimit për të kuptuar se çfarë është e drejtë dhe çfarë duhet të adresohet.

  • Vlerësoni suksesin tuaj në mënyrë që ju të mund të jeni në një pozitë për të rehash ato teknika. A klientët tuaj si videot? Në atë pikë të bëj më shumë video!
  • Rezervoni pak kohë për përmirësimin dhe përmirësimin e përmbajtjes më të mirë të SEO.
November 29, 2017