Back to Question Center
0

Eksperti Semalt përpunon formën Caldera, shtojca më e fuqishme për faqet e WordPress

1 answers:

Formulari i kontaktit të spamit është irritues dhe i bezdisshëm dhe shkakton shumë rreziqe sigurie për blogun apo faqen tuaj të internetit. Pra, bllokimi i spamit dhe ruajtja e formës suaj të kontaktit duhet të jetë përparësia jote kryesore nëse përdorni Caldera Forms. Artem Abgarian, Menaxheri i suksesshëm i suksesit të konsumatorëve , shpjegon se për të mundësuar programe gjithëpërfshirëse dhe të fuqishme anti-spam për formularin e kontaktit, së pari duhet të krijoni një formë krejtësisht të re. Pasi të jetë bërë, mjet anti-spam do të punojë për të mbajtur format tuaja të lira nga sulmet e spamit dhe botit - korres lipstick natural purple food.

Çfarë duhet të bëni nëse ju merrni spam me Caldera Forms

Nëse përdorni spinën e parazgjedhur të honey pots me Caldera Forms dhe nuk po funksionon siç duhet, ka disa mënyra për të hequr qafe menjëherë spamin:

  • Para së gjithash, ju duhet të preferoni përdorimin e një bllokuesi WordPress mirë të menaxhuar dhe të organizuar që siguron që të bllokoni të gjitha botët dhe merimangat nga arritja në faqen tuaj te internetit. Ne ju sugjerojmë të përdorni WPEngine dhe Pantheon në këtë drejtim.
  • Ju gjithashtu mund të përdorni shërbimet e postës elektronike që bllokojnë automatikisht spamin. Ne ju sugjerojmë Caldera Forms Pro për Format Caldera dhe SendGrid për të gjitha emailet e tjera..
  • Duke përdorur një plugin anti-spam është gjithashtu e mirë për të shkuar me të. Në Wordpress Plugin Directory janë qindra mijëra shtojca anti-spam, dhe mund të zgjidhni një plugin përkatës dhe t'i instaloni sa më shpejt që të jetë e mundur.

Po në lidhje me fushën e reCaptcha

Është gjithashtu e mirë për të marrë një reCaptcha dhe për të parandaluar komentet e spam në faqen tuaj te internetit. Kjo mund të mos funksionojë siç duhet me Formularët e Caldera kështu që ju duhet të rregulloni parametrat e saj me dorë. Është e sigurt të thuhet se reCaptcha është më pak efektiv dhe më i dobishëm se sa antaret e parazgjedhur anti-spam të përmendura më poshtë.

Caldera Forms Anti-Spam:

Nëse posedoni një faqe interneti të WordPress, duhet ta instaloni këtë plugin sa më shpejt që të jetë e mundur për të parandaluar Formularët e Caldera nga spam dhe viruse. Ky është një shtojcë miqësore dhe miqësore me faqen e internetit që është falas dhe vjen me dhjetra funksione. Duke përdorur atë, ju mund të merrni qasje në udhëzime të hollësishme se si të zhvilloni një formular të bukur kontakti. Ky plugin ofron ndërtuesit e formës së tërheqjes dhe rënies, opsionet paraprake të shfaqjes, modelet për përshpejtimin e krijimit të formularit dhe ndihmon në krijimin e formave të përgjegjshme brenda sekondave.

Diskutim i Pastër Anti-Spam:

Ky plugin WordPress mund të integrohet lehtë me Formularët e Caldera tuaj dhe ndihmon në parandalimin e spam-it në seksionin e komenteve. Pjesa më e mirë është se ajo vjen në të dy versionet e lira dhe premium; kjo do të thotë se versioni i lirë është i mirë për bizneset e vogla dhe bloget private dhe versioni premium është i madh për faqet e internetit të mëdha dhe markave online. Opsioni i Formave të saj të Gravitetit mund të aktivizohet për të redaktuar format tuaja ekzistuese dhe për t'u dhënë atyre një pamje të fuqishme dhe të jashtëzakonshme.

Anti-Spam Bee:

Është një shtojcë gjithëpërfshirëse dhe e dobishme për WordPress për Format Caldera. Ai ofron shërbime falas anti-spam dhe ka miliona instalime aktive në internet. Formulari i Kontaktit 6 gjithashtu mund të redaktohet duke përdorur këtë shtojcë dhe është i përshtatshëm për përdoruesit. Për më tepër, ka shtrirje të zgjerimeve në dispozicion për përdoruesit, dhe mund ta rregulloje këtë shtojcë sipas kërkesave dhe pritjeve tuaja. Ai gjithashtu përfshin mbështetjen e reCaptcha dhe mund të merret me paraqitjen e formularëve me Ajax

November 30, 2017