Back to Question Center
0

Këshilla më të mira nga mosveprimi se si të bllokoni pop-ups dhe reklama në Android tuaj

1 answers:

Heqja e reklamave dhe pop-ups që ndikojnë në përvojën tuaj të shfletimit, kur përdorni Gadgets Android, jo vetëm që e mban pajisjen tuaj të sigurt por gjithashtu ndihmon në ruajtjen e të dhënave. Reklama, pop-ups dhe reklamat standarde nuk janë vetëm plot tension, por gjithashtu mund të ndikojnë negativisht në sigurinë e veglës suaj Android. Si një përdorues Android, ju nuk dëshironi të paguani dollarë shtesë duke shkarkuar reklama pop-up dhe reklama të bezdisshme - manual bsico fotografia.

Në industrinë e marketingut modern, spammers dhe hakerat janë duke përdorur reklama për të vjedhës në përdoruesit fund Android Gadgets. Përdorimi i internetit publik përbën një rrezik të rëndësishëm për sigurinë tuaj në internet dhe ju bën të prekshëm ndaj hakerëve. Disa teknika janë paraqitur për të ndihmuar përdoruesit e Android të bllokojnë kërcënime të bezdisshme në kohë reale.

Bllokimi i reklamave bezdisshëm dhe pop-ups nga shfletuesi juaj është një nga detyrat më të drejtpërdrejta që keni ekzekutuar ndonjëherë në internet. Mbrojtja e kredencialeve tuaja nga qasja nga të përhershme është me rëndësi të madhe kur bëhet fjalë për shfletimin.

Këtu janë katër këshilla të përcaktuara nga Igor Gamanenko, një ekspert udhëheqës nga Semalt , i cili do t'ju ndihmojë të keni një eksperiencë të madhe gjatë shfletimit të faqeve të mëdha të internetit duke përdorur pajisjen tuaj android

Përdorni shfletuesin Chrome për të bllokuar reklamat

Janë ngritur disa pyetje se si të bllokohen pop-ups që shfaqen në shfletuesin e kromit. Bllokimi i reklamave pop-up që shfaqen në shfletuesin tuaj të kromit është shumë e thjeshtë. Hapni kromin tuaj dhe klikoni tre pikat e shfaqura në këndin tuaj të sipërm të majtë të shfletuesit tuaj. Zgjidhni ikonën 'Settings' dhe hapni ikonën 'Site Settings'.

Lëvizni poshtë cilësimet e shfletuesit tuaj në butonin 'Pop-ups'..Përzgjidhni 'Bllo pop-ups ads' për të parandaluar reklamat standarde nga rreziku me përvojën tuaj të shfletimit.

Shkarkoni dhe instaloni shfletues falas Ad-blocker

Si një përdorues Android, mos lejoni që reklamat e pop-ups të ndikojnë në historikun tuaj të shfletimit. Hapni Dyqanin Google Play të veglës tuaj dhe shtypni 'shfletuesin e lirë të Ad-blocker'. Shkarkoni Ad-blocker falas dhe instaloni. Një numër i mirë i klientëve që përdorin androids preferojnë përdorimin e Ad-blocker në krahasim me bllokimin e pop-ups manualisht.

Përdorni Opera Browser për të bllokuar reklama bezdisshëm

A jeni një përdorues android që punon se si të bllokoni reklama pop-up. Bllokimi i reklamave të standardeve dhe evenimenteve është një detyrë e bërë vetë që mund të ekzekutohet në mënyrë efikase duke përdorur veglën tuaj android. Hapni dyqanin Google të veglave të tua dhe shkarkoni aplikacionin.

Instalo dhe drejto shfletuesin tuaj të lirë të operas për të bllokuar reklama bezdisshme që ndikojnë në përvojën tuaj të shfletimit online. Hapni parametrat e shfletuesit tuaj të operës dhe klikoni në pop-ups. Kliko "Bllokues reklamat pop-up" për të parandaluar që reklamat e marketingut të ndërhyjnë në planin tuaj të shfletimit.

Përdorni mënyrën e ruajtjes së të dhënave të Android

Si një përdorues android, nuk dëshiron të përdorësh të dhëna shtesë për të shkarkuar reklama dhe ngjarje të marketingut. Ruajtësi i të dhënave u ofron përdoruesve të Android përvojën më të mirë të shfletimit si reklama të bezdisshme, dhe skemat e marketingut nuk mund të ngarkohen në pajisje. Sidoqoftë, mund të çaktivizoni mbrojtësin e të dhënave nëse keni vendndodhjen e animacioneve të nevojshme dhe faqet e internetit që mund të jenë me rëndësi.

Për të aktivizuar mënyrën e ruajtjes së të dhënave, hapni shfletuesin tuaj dhe klikoni tre pikat në cepin tuaj të sipërm të djathtë. Zgjidhni cilësimet e shfletuesit tuaj dhe zgjidhni ikonën e ruajtësit të të dhënave. Vendosni në mënyrën e ruajtësit për të bllokuar reklama të bezdisshme nga rreziku me përvojën tuaj në internet.

Në muajt e fundit, pyetjet në lidhje me atë se si të bllokojnë reklamat pop-up kanë qenë duke goditur titujt në mënyrë të veçantë. Mos lejoni që reklamat të rrënojnë përvojën tuaj të shfletimit në internet kur përdorni pajisjen tuaj android. Ekzekutoni këshilla të theksuara më lart për të arritur një eksperiencë gjithëpërfshirëse në shfletim.

November 30, 2017