Back to Question Center
0

Llojet e SEO: Gjitha dhe me shume nga Semalt

1 answers:

SEO qëndron për "optimizimin e motorëve të kërkimit". Kjo është një nga procedurat më të rëndësishme të trafikut të cilësisë në faqen tuaj te internetit. Me fjalë të tjera, mund të themi se optimizimi i motor kërkimi është një mënyrë për të përzënë vizitorët organikë dhe pikëpamjet natyrore në faqet tuaja të internetit. Të gjithë motorët e kërkimit si Bing, Yahoo dhe Google, të cilat janë motorët kryesor të kërkimit, përdorin teknika të ndryshme për të renditur faqet e internetit, përmbajtjet me shkrim, videot dhe faqet me rezultatet e tyre. Ju mund të merrni një rang të mirë në rezultatet search engine vetëm kur ju keni bërë siç duhet optimization motor kërkimi - lampada per caminetto. Kjo është një teknikë e paguar dhe duhet të jeni gati për të investuar shumë në qoftë se doni të shihni faqen tuaj në faqen e parë të Google ose motorët e kërkimit.

Lisa Mitchell, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt Shërbimet digjitale, jep këtu një përshkrim të detajuar të tipeve SEO dhe rëndësinë e tyre.

Ka tre prej tyre: kapelë e bardhë SEO , kapelë e zezë SEO , dhe hat hat SEO.

White hat SEO është teknika më e njohur dhe e përdorur gjerësisht, e cila përdor strategji për të përmirësuar renditjen e motorëve të kërkimit..Kjo përfshin disa teknika dhe metoda për ta bërë faqen tuaj të dukshme në rezultatet e motorrit të kërkimit. Për shembull, do të duhet të shkruash përmbajtje cilësore, të përfshijë disa fjalë kyçe, të optimizosh faqen tënde, të optimizosh HTML dhe të ristrukturosh faqen tënde sipas rregullave dhe rregulloreve të Google. Kjo do t'ju ndihmojë të keni një shikueshmëri të shkëlqyeshme në disa muaj. Nga ana tjetër, hat i zi hat është një shkurtuar për të marrë radhë të mirë në rezultatet e motor kërkimi. Kjo nuk është një strategji afatgjatë dhe ka shumë disavantazhe. Përfshin ndërtimin e lidhjeve të panatyrshme , kopjimin e përmbajtjes dhe shfrytëzimin e performancës së përgjithshme të një vendi. Ai gjithashtu përfshin mbushjen e fjalëve, tekstin e fshehur dhe lidhjet, si dhe cloaking. Gray hat SEO është kombinimi i të dyja SEO bardhë hat dhe SEO hat hat. Në këtë teknikë, ju as nuk mund të përdorni mënyra të mira për të fituar gradë më të mirë në motorët e kërkimit, as metodologjitë e gabuara nuk zbatohen plotësisht. Kjo teknikë përdoret gjerësisht nga kompanitë SEO dhe përfshin një sërë praktikash pozitive dhe negative.

Për kë është i përshtatshëm SEO

Optimizimi i motorëve të kërkimit është një mënyrë e mirë për të tërhequr gjithnjë e më shumë njerëz në faqen tuaj dhe për të rritur shitjet tuaja. Kjo është një teknikë ideale për ata që duan të japin biznesin e tyre një horizont të ri. Është e sigurt të thuhet se bota e internetit është e përmbytur me qindra e mijëra faqet e internetit. Në rrethana të tilla kur konkurrenca është shumë e ngushtë, mund të mos jetë e mundur që faqja juaj e biznesit të mbijetojë pa SEO. Duhet të shmangni shpenzimin e shumë parave në reklamat dhe fushatat e paguara. Në vend të kësaj, fokusi juaj duhet të jetë në ndërtimin e lidhjeve cilësore në faqen tuaj, duke shkruar përmbajtje miqësore me motorët e kërkimit dhe duke optimizuar faqen tuaj sipas rregullave dhe rregulloreve të Google.

Konkluzioni

Optimizimi i Search Engine ose SEO nuk duhet të merret si e mirëqenë. Është thelbësore për çdo biznes. Ajo përfshin shumë teknika, metoda dhe strategji. Ju do të duhet t'i kushtoni vëmendje si SEO-it në faqe ashtu edhe SEO-it jashtë faqe. Nëse dëshironi të shihni faqen tuaj në faqen e parë të Google dhe doni të rrisni shitjet tuaja, duhet të shkoni me optimizimin e motorëve të kërkimit dhe të shpenzoni ca para për marrjen e një SEO-je të ekspertëve.

November 29, 2017