Back to Question Center
0

Semalt ndihmon për të mësuar SEO lehtë dhe shpejt

1 answers:

Për të mësuar rreth mënyrave përmes të cilave mund të zhvillohet SEO në vitin 2017, ata duhet të mësojnë disa koncepte të shpejta dhe të lehta për ta drejtuar me sukses. Në fund të të gjitha, duhet të dimë se si të kryejmë hulumtime dhe analiza fjalësh, të mësojmë se si të ndërtojmë lidhje dhe të gjurmojmë të gjithë progresin e tyre, dhe së fundi, të mësojmë rreth optimizimit të përmbajtjes.

Këtu Oliver King, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt , merr një vështrim në disa këshilla të dobishme në këtë drejtim.

Për të kuptuar plotësisht marketingun e SEO në 2017, duhet të njiheni me shfletues, sidomos Mozilla Firefox pasi është i vetmi që Rank Checker instalon vetëm. Më tej, si të përdorim Microsoft Excel është thelbësore pasi ekziston një kohë kur dikush do të duhet të rendisë fjalë kyçe në të dhe t'i rendisë ato duke përdorur formulat. Së fundi, një lidhje interneti në punë.

Përshkrimi

Njerëzit bëjnë motor kërkimi zëri i optimizimit aq i vështirë. Në kundërshtim me besimin popullor, SEO nuk kërkon një pronar të internetit për të blerë softuer të shtrenjtë ose të punësojë një agjenci të shtrenjtë për ta parë atë. Është një lloj detyre për ta bërë vetë..Duke kuptuar se si të shkosh në lidhje me të, dhe si funksionon, bëhet më e lehtë për të bërë tweaks në faqen e internetit për t'u siguruar se renditet më e lartë në faqen e rezultateve të motor kërkimi. Duke vepruar kështu, ekziston një siguri e trafikut në rritje pasi merr më shumë klikime dhe vizita. Në fund të fundit, nëse faqja e internetit është për biznesin online, pronari do të përjetojë një rritje të konsiderueshme.

Ka vende dhe kurse në dispozicion për studentët që ndihmojnë njerëzit të mësojnë se si të zgjedh SEO pa pasur nevojë të shpenzojnë një monedhë. Pikat më të zakonshme që ata mësojnë përfshijnë:

  • Si të shpejt të kërkosh fjalë kyçe që janë të sigurta për të tërhequr audiencën më të rëndësishme
  • Si të riprodhoni përmbajtjen e uebit për të inkorporuar motorë të tjerë të kërkimit përveç Google
  • Si të krijohen lidhje që përcjellin trafikun përsëri në vend
  • Si për të monitoruar dhe ndjekur përparimin e SEO

Si të Master Search Engine Optimization

Kursi përfshin dhjetra video që janë të lehta për t'u kuptuar dhe të gjitha ndihmojnë për të zbuluar sekretet e pushtimit të praktikës SEO. Videot bëhen të disponueshme online për hir të lehtësisë. Përveç kësaj, ka kuize periodike, të dizajnuara për të ndihmuar në kuptimin dhe mbajtjen e nxënësit të motivuar për të qëndruar vëmendshëm.

Përmbledhje e kursit

Çdokush me një gjurmë të vogël rreth SEO-së e di se sekreti për zbatimin e suksesshëm është fjalë kyçe. Kursi fillon duke shikuar strategjitë e përdorura zakonisht për të gjetur fjalë kyçe të cilat janë relevante për audiencën e synuar. Pas përfundimit të kësaj, hapi tjetër është analiza e fjalëve kyçe dhe pastaj prioritizimi i tyre bazuar në vjetërsinë dhe popullaritetin. Ky hap është shumë i rëndësishëm pasi ndikon në efikasitetin. Lënda përfshin një klasë se si të llogaritet Indeksi i Efikasitetit të Fjalorit (KEI).

Studentët, deri tani, do të kenë një listë të gjatë fjalësh, dhe hapi tjetër do të jetë t'i mësojë ata se si të zgjedhin përmbajtjen e tyre. Këtu, klasa rishikon se si të përfshijë fjalë kyçe në përmbajtjen e sitit dhe si të përdorë secilën fjalë kyçe në një faqe tjetër. Gjithashtu, ka një sesion ku tutorët do të shqyrtojnë dallimet midis motorëve të kërkimit të madh.

Pas optimizimit të përmbajtjes, hapi tjetër është tërheqja e trafikut dhe crawlers të motorëve të kërkimit. Kursi përfshin gjithashtu një vështrim më të thellë se si njerëzit mund të ndërtojnë lidhje në faqen e tyre Source .

November 29, 2017