Back to Question Center
0

Semalt: Rëndësia e përjashtimit të adresës suaj të firmës tuaj nga Google Analytics

1 answers:

Bizneset e vogla dhe firmat që optimizojnë faqet e tyre për SEO kanë qenë që kanë të bëjnë me një numër sfidash, trafiku i brendshëm është një prej tyre. Mund të jetë shumë e dhimbshme të shikosh që biznesi yt të merret poshtë nga spam-i i referimit dhe trafiku i krijuar nga mjedisi i brendshëm.

Rëndësia e dallimit të trafikut të brendshëm nga trafiku i jashtëm nuk mund të vihet në qendër të vëmendjes mjaft mirë. Max Bell, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt , thotë se Google Analytics filtron trafikun e brendshëm, të dhënat e padëshiruara, spamin e referimit dhe kërcënimin me qëllim të keq me ndihmën e pronarëve të uebit - soodne keemiline puhastus tallinnas. Injorimi për të gjurmuar efektet e trafikut të krijuara nga kolegët tuaj dhe marketuesit që hyjnë në faqen tuaj mund të anashkalojnë shumë të dhënat tuaja.

Pse filtron një gamë të adresave IP me origjinë nga zyra juaj

Punonjësit, bashkëpunëtorët dhe konsulentët e marketingut mund të çojnë në rënien e biznesit tuaj online pa dijeninë tuaj. Përmirësimi i shikimit të biznesit tuaj është një çështje që varet tërësisht nga angazhimet tuaja dhe do të godasë tregun tuaj të synuar..Individët që hyjnë në faqen tuaj të internetit priren të klikojnë mbrapa pas përfundimit të detyrave të tyre të përditshme. Në afat të gjatë, ato përfundojnë duke ulur normat e kërkuesit tuaj, një skenar që sinjalizon algoritmet për të renditur fjalët tuaja si të parëndësishme.

Përjashtimi i adresës IP nga Algoritmet e Google varet nga numri i punëtorëve dhe numri i individëve që hyjnë në faqen tuaj te internetit. A jeni një klient ose një pronar i faqes së internetit që punon për përjashtimin e adresës specifike në raportin tuaj të Google Analytics? Këtu janë disa hapa të thjeshtë që do t'ju ndihmojnë të bllokoni plotësisht adresat IP.

  • Hyni në Google Analytics tuaj dhe zgjidhni seksionin admin
  • Zbuloni pronën e llogarive tuaja dhe kontrolloni pronat që korrespondojnë me ato të faqes tuaj
  • Kliko kolonën 'Shikoni' dhe klikoni ikonën 'Filtra'
  • Prekni butonin 'Shto filtër' për të krijuar një filtër të ri
  • Gjeni një 'Emri i Filtrit' që lehtë mund të mbani mend
  • Në këtë rast, merrni në konsideratë përdorimin e opsionit "Paracaktuara" si "Lloji i Filtrit" tuaj dhe jo tipin e filtrit "Custom"
  • Zgjidhni llojin e filtrit dhe klikoni butonin 'Përjashtoni'
  • Futni adresën IP që duhet përjashtuar. Kjo është që po punoni për përjashtimin e një adrese IP specifike
  • Kliko butonin 'Ruaj' për të ruajtur ndryshimet tuaja

Sipas konsulentëve të marketingut, është e këshillueshme që të punohet me një filtër testimi për të shmangur filtrimin e informacionit të vlefshëm. Merrni parasysh rënien e të dhënave tuaja në pamjen kryesore të filtrit përpara se të filtroni të dhënat tuaja. Aktivizo filtrin tënd dhe kontrollo ndryshimet numerike të vizitorëve në faqen tënde të internetit. Numri i vizitorëve duhet të bjerë poshtë në një numër më realist pas filtrimit të një sërë adresash IP në faqen tuaj. Goditja e tregut tuaj të synuar deri në fund të fushatës suaj të Optimizimit të Search Engine është shumë e rëndësishme. Të dhënat e tua nënkuptojnë shumë në lidhje me marrjen tuaj në trafikun e brendshëm dhe spamin e referimit. Përjashtoni një sërë adresash IP nga faqja e biznesit tuaj duke i filtruar ato duke përdorur ndjekjen e Google Analytics.

November 29, 2017