Back to Question Center
0

Semalt: Search Engine Optimization Dhe Mitet Rreth It

1 answers:

Shumica e bizneseve miratojnë një platformë online për të rritur potencialin e tyre të marketingut. Interneti paraqet një mundësi të madhe për kompanitë për të marrë ndonjë klient nga e gjithë bota. Në shumicën e rasteve, bizneset që miratojnë një platformë e-commerce duhet të varen nga marketingu dixhital për të rritur dukshmërinë e tyre të markës tek konsumatorët. Për shembull, është e mundur që të përdorim Social Media Marketing (SMM) për të arritur shumë sinjale të medias sociale për marrjen e blerësve të gatshëm nga kamare interesante. Marketingu i përmbajtjes gjithashtu mund të premtojë për të siguruar një pozicion të mirë në lidhje me autoritetin e domenit në një vend të veçantë - semi truck values blue book free. Shumica e mjeteve të webmasterit përdorin Search Engine Optimization (SEO).

SEO është një teknikë e marketingut në internet që përfshin një sërë aspektesh që e bëjnë një person të klikojë lidhjen në faqen tuaj, sidomos nga faqja e rezultateve të kërkimit. Ka shumë mite që mund të rrethojnë natyrën e funksionimit të SEO. Në këtë udhëzues SEO, Ross Barber, Semalt Menaxheri i Suksesit të Klientit, paraqet disa nga metodat më të fundit të SEO, si dhe mitet më të përhapura rreth tij.

Llojet e SEO dhe miteve rreth tyre

Kur kryejnë SEO, përdoruesit e ndryshëm përdorin metoda të ndryshme për të renditur faqet e internetit të tyre në motorët e kërkimit. Disa nga metodat SEO mund të përfshijnë truket e tilla si trafiku i paguar që mund të jetë ose jo të ligjshme. Disa nga teknikat SEO përfshijnë:

Black hat SEO. Kjo qasje përfshin përdorimin e mashtrimeve të pista për ta bërë algoritmin e kërkimit të renditur një faqe të lartë. Disa nga teknikat e kapelave të zeza mund të bëjnë që faqja juaj të marrë një ndëshkim të tmerrshëm jashtë Google Search Console. Disa teknika të kapelave të zeza përfshijnë mbushjen e fjalëve, SEO negativ të konkurrentëve, si dhe vizita dhe rishikime të paguara. rrezikon një faqe interneti nga marrja e një ndëshkimi apo edhe përjetimi i de-indeksimit nga një motor kërkimi.

Gray hat SEO. Këto janë teknika të cilat nuk janë as të zeza as të bardha. Kjo situatë nënkupton që teknikat e kapelave gri mund të jenë legjitime, por paraqet një shans shumë të rëndësishëm për të bërë një ndëshkim në skemat e renditjes. Grey hat SEO ndihmon shumë njerëz për të marrë larg me lidhje sezonale ose të përdorimit të parë.

White hat SEO. White hat SEO përfshin të gjitha metodat që Google dhe motorët e kërkimit kërkojnë që faqet e internetit të përputhen. Disa nga këto metoda të bardha të hat SEO përfshijnë kërkimin e fjalë kyçe, lidhjen e prapme, si dhe rritjen e autoritetit të fushës. Google gjithmonë lëshon përditësime mbi algoritmin e tyre. Mjeshtrat e uebit që kryejnë SEO të bardhë mund ta marrin atë nga kjo pikë e tutje.

Shumë mite rrethojnë SEO dhe mënyrën në të cilën ndodh. SEO është një procedurë e ndërlikuar e cila mund të përfshijë një ose shumë metoda. Mjeshtrat e uebit provojnë teknika të ndryshme për të gjetur atë që punon më mirë.

Konkluzioni

SEO është një praktikë standarde për të gjithë zotëruesit e uebit që dëshirojnë të rendisin faqen e internetit. Kur një faqe interneti zë një vend të lartë në rezultatet e rezultateve të kërkimit, mund të përfitoni nga marrja e një pjese të konsiderueshme të asaj trafiku nga motorët e kërkimit. Ju mund të mësoni disa metoda për të gjetur praktika të mira SEO , si dhe për të bërë renditjen tuaj të lartë të internetit.

November 29, 2017