Back to Question Center
0

Teknikat e ftohta të SEO-it nga semalti në trefishtë trafikun e kërkimit

1 answers:

Njerëzit duhet të kuptojnë se duke bankar në SEO ata mund të rrisin ndjeshëm trafikun e tyre në vend. Fitimi i renditjes më të lartë do të përmirësojë dukshmërinë e faqes, që do të thotë më shumë konvertime dhe të ardhura të rritura. Më poshtë është një listë e teknikave të avancuara SEO të përgatitura nga Nik Chaykovskiy, Menaxheri i suksesshëm i suksesit të konsumatorëve , që do të rrisë trafikun e kërkimit.

Plotësoni një auditim SEO

Ndihmon me zbulimin se pse faqja nuk ka trafik të mjaftueshëm. Auditimi në SEO është një teknikë që do të ndihmojë për të tërhequr dhe mbajtur klientët - cheap fedora hats for sale. Gjërat për të kërkuar janë titujt dhe përshkrimet meta, fjalë kyçe të optimizuar dhe optimizim URL. Sigurohuni që të gjitha faqet dhe postimet kanë formate të sakta, imazhet kanë etiketat ALT dhe konfirmojnë qëndrueshmërinë e lidhjeve të përmbajtjes.

Mësoni rreth nevojave të përdoruesit

Meqenëse Google është një kompani e madhe e të dhënave, ajo merret me shumë informacione nga disa kompani. Prandaj, duhet të përqendrohemi në interesat dhe nevojat e audiencës së synuar. Përshtypjet e klientit janë një vend i shkëlqyer për burimin e të dhënave për t'u përfshirë në marketingun e përmbajtjes. Përdorni Quora, konsultohuni me Google Analytics, shikoni se çfarë postesh merrni pjesën më të madhe, dhe shkoni komentet e vizitorëve.

Krijo një faqe ulje optimale

Sa më shumë që numri i faqeve të uljes, aq më e lartë është shansi për të fituar më shumë trafik kërkim. Faqja kryesore është e rëndësishme, por është gjithashtu e rëndësishme të filloni një marrëdhënie të shëndoshë përmes faqeve të uljes. Faqet e mira uljeje nuk kanë ndonjë lundrim, ka përmbajtje të angazhuar dhe një thirrje për funksionin e opsioneve..

Krijo një faqe interneti miqësore për celularin

Është e rëndësishme për pronarët e bizneseve të sigurohen që faqja të kryhet mirë në një pajisje të lëvizshme. Një dizajn web i përgjegjshëm do të thotë që përdoruesit mund t'i shikojnë faqet e internetit të desktopit në pajisjet e tyre mobile.

Përdor infographics për të rritur trafikun

Infografika tani është e popullarizuar pasi ato shpejt japin informata komplekse. Një grafik komunikon më shumë përmbajtje sesa një tekst. Krijimi i një infographic është i thjeshtë pasi që vetëm kërkon që të hulumtohet statistika dhe pastaj të krijohet.

Përdor RankBrain për të optimizuar përmbajtjen

RankBrain është një inteligjencë artificiale e cila lejon analizën e rezultateve të kërkimit. Ajo përpiqet të krijojë lidhje midis asaj që njerëzit kërkojnë dhe fjalëve të rëndësishme të nivelit të lartë.

Të ketë së paku 1890 fjalë në çdo post

Numri mesatar i fjalëve që gjenden në faqet që shfaqen në krye u gjetën të jenë 1890 sipas Backlinko. Qëllimi është që të sigurohet që secili prej tyre të mbulojë secilën temë në mënyrë të detajuar për të krijuar vlerë për vizitorin.

Përfshirja e një postimi

Një postë përmbledhëse është kur pronari i postit origjinal kryen intervista me disa persona lidhur me temën dhe bën një listë të posteve më të mira nga ajo. Ai ndihmon për të krijuar njohuri të reja se si t'i përmirësojnë gjërat dhe përmirësojnë vizitat.

,

Përdorimi i mediave sociale për të postuar përmbajtje të vlefshme

Mediat sociale mund të ndihmojnë në krijimin e besueshmërisë dhe në këtë mënyrë në rritjen e trafikut. Autoriteti i fushës dhe autoriteti i faqeve kanë rëndësi shumë të madhe kur bëhet fjalë për postimet në blog. Duhet të levave një blog post në një faqe interneti duke përdorur mediat sociale për të siguruar që ata të marrin një autoritet më të fortë.

Lidhja e avancuar SEO e brendshme e thellë

Lidhja e thellë përfshin përfshirjen e disa teksteve që lidhen me faqet e tjera ekzistuese në faqet e tjera. Ai ndihmon Google të identifikojë thellësinë në të cilën faqet e faqes arrijnë në mënyrë që të mund të indeksojë më shumë prej tyre. Njerëzit shpesh drejtojnë më shumë trafik në faqen kryesore dhe harrojnë faqet e brendshme.

Përmirësimi i faqeve më të ulëta të rangut duke dërguar lëng të lidhjes

Nëse dikush ka disa faqe të renditura më poshtë, ekziston mundësia e lidhjes me ta në faqet e autoritetit më të lartë. Këto lidhje të ardhura vijnë nga autoriteti i lartë i cili është një tregues për Google se përmbajtja në këto faqe është e një cilësie të mirë.

Lidhje me një faqe të jashtme me një autoritet të lartë domain

nëse faqja e tanishme është ajo që renditet më poshtë, mund të kalojë lëngun e lidhjes nga domenet e autoritetit të lartë për të përmirësuar besueshmërinë e faqes, duke përmirësuar kështu renditjen e saj.

Skano për mundësitë e lidhjeve të prishura në Wikipedia

Gjithmonë jini në kërkim të mangësive në Wikipedia, siç janë citimet, ose lidhjet e vdekura dhe krijoni një post që përpunon temën. Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të ndërtuar lidhje për këtë vend.

Gjeni dhe përdorni konkurrentët fjalë kyçe SEO

Mund të marrësh shkurtime dhe të përdorësh fjalë kyçe të hulumtuara tashmë për të renditur lartë në SERP. Prandaj, gjithnjë sigurohuni që dikush është në lakun e asaj që konkurrentët e tij / saj përdorin për të vazhduar me ta.

Përdorni kopjen e AdWords për SEO në faqe

AdWords tashmë është optimizuar dhe shërben si një mënyrë tjetër përmes së cilës pronarët e faqeve mund të kërkojnë nga konkurrentët e tyre që të kenë një ide se cilat fjalë kyçe duhet të përdorin.

Përdor fjalë kyçe të shumëfishta në titullin SEO

Sigurohuni që të përdorni disa fjalë kyçe në titullin e faqes së internetit e cila shfaqet në SERP. Kjo rrit shansin për të çuar vizitorët në vend.

Monitoroni statistikat nga Google Search console

Konsoli i kërkimit të Google ndihmon në identifikimin e ndonjë gabimi potencial që ndikon në faqen e internetit që mund të ndikojë në renditjen e tyre të kërkimit.

Përditësoni përmbajtjen e vjetër

Të gjithë përmbajtja është e vlefshme për përdoruesit. Pronarët e faqeve mund të ripunojnë përmbajtjen e vjetër duke rregulluar rregullisht postimet e vjetra. Ka postime të vjetra që ende prodhojnë trafik. Bëni përdorimin e tyre për të qëndruar përpara konkurrencës.

Rindërtimi i posteve të vjetra

Nëse ka artikuj të vjetër që nuk janë bërë aq mirë, ato mund t'i rikthejnë dhe t'i freskojnë ato për të siguruar që ato të përmirësohen.

November 29, 2017